Sport

2014.08.28. 18:31

Atlétikai Szuper Liga vasi versenyzőkkel

Pénteken és szombaton rendezik meg az első magyar pénzdíjas atlétikai versenysorozat, a Szuper Liga döntőjét a debreceni Gyulai István Atlétikai Stadionban.

Horváth Erika

Húsz pontszerző verseny után a 19–19 férfi és női versenyszámban a legjobb nyolc helyezettek vehetnek részt a fináléban, köztük a Junior Liga győztesei. Vas megyéből 15 versenyző szerepel a rajtlistákon. Indul az olimpiai és kétszeres Európa-bajnok kalapácsvető, Pars Krisztián is, aki nem csak saját számának, de a legjobb férfi versenyző díjának is legnagyobb várományosa. A vasi döntősök: Móricz Bálint (200 m, 400 m), Kása Tibor (200 m), Horváth György (1500 m), Szabó Gyula (súly, diszkosz), Pars Krisztián, Németh Kristóf, Hudi Ákos, Halász Bence, Cser Márton, Horváth Bálint (mind kalapács), Purgai Evelin (5000 m), Gyurátz Réka (súly, diszkosz, kalapács), Banga Beatrix (diszkosz, kalapács), Völgyi Helga (diszkosz, kalapács), Németh Eszter (kalapács).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!