Sport

2014.12.27. 09:20

Évzáró a futsalosoknál

Vép - A Swietelsky-Haladás VSE futsalcsapata több mint száz fővel búcsúztatta el a remekül sikerült 2014-es esztendőt.

Tóth Gábor

A Swietelsky-Haladás VSE rendkívül sikeres éveket tudhat maga mögött – a fejlődés kézzel fogható. Rögtön az első évében bajnok lett a másodosztályban, majd következett két felsőházas tagságú szezon az NB I-ben, amit egy Magyar Kupa-ezüstéremmel is sikerült megfejelni. Tavaly visszazuhant az alsóházba a csapat, idén viszont már hetekkel az alapszakasz vége előtt biztosította a helyét a legjobbak között. Időközben kiépült az utánpótlás is, ma már U11-es, U13-as, U15-ös, U17-es és U20-as gárda is futballozik zöld-fehér mezben – az U9-es csapat pedig formálódik. Éppen ezért döntött úgy a klubvezetés, hogy ezúttal az egész csapat együtt búcsúztataja a 2014-es esztendőt. Így az évzáróra több mint száz – kicsi és nagy – futsalos gyűlt össze Vépen.

Homlok Zsolt HVSE-elnök, egyben a főszponzor Swietelsky képviseletében biztosította a résztvevőket, hogy a jövő, a háttér rendezett, az edzőknek, a játékosoknak csak a munkára kell koncentrálniuk. Bokor Zsolt, a HVSE futsal szakosztályának az elnöke sikeresnek ítélte az őszt, hiszen a felnőtt együttes remekül teljesített, de az utánpótlásgárdák is kiettek magukért. A jó hangulatú parti a különdíjak átadásával folytatódott, minden korosztályban jutalmazták a legjobbakat. A felnőtteknél Gyurcsányi Zsolt, mint a legjobb játékos, valamint házi gólkirályként Németh Péter kapott elismerést, és nagy tapsot. Az évzáró vacsorával, majd kötetlen veszélgetéssel ért véget.

 

Az utánpótláskorú díjazottak, U11: Soronics Gergő, Kovács Dominik, Sátori András. U13: Horváth Bendegúz, Mercs László, Volner Bence. U15: Homlok Levente, Standi Róbert, Mód Bendegúz, Gyenese Ádám. U17: Kalmár Bence, Kalló Péter, Sipos Gergő. U20: Kajáry Dominik, Schimmer Zoltán, Hajmási Milán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!