Sport

2016.07.18. 19:41

Folytatják a magyarok - Pályán az FTC, a DVSC, az MTK, a Videoton

Körkép - A héten ismét pályára lépnek a nemzetközi kupákban érdekelt magyar labdarúgócsapatok.

Tóth Gábor

A magyar bajnok és kupagyőztes - a 2016/2017-es NB I-es szezont éppen a Haladás 3-1-es szombati legyőzésével kezdő - Ferencváros szerdán 19.30-kor az albán Partizani együttesét fogadja a Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörének visszavágóján (M4 Sport). Az első mérkőzésen 1-1-es döntetlen született, vagyis a Fradinak jó esélye van a továbbjutásra.

Az Európa-ligában érdekelt csapataink csütörtökön lépnek pályára - amikor is a 2. selejtezőkör visszavágóit rendezik. A Debrecen a hazai 2-1-es - erősen meglepő - vereség után 18 órás kezdéssel a fehérorosz Torpedo Zsogyino otthonában próbálja meg kiharcolni a továbbjutást (M4 Sport). Az MTK az első hazai meccsén ugyancsak 2-1-re kapott ki az azeri Qabala együttesétől. A visszavágó 19 órakor kezdődik (Duna World), az első meccsen látottak után kevés esély mutatkozik a budapesti bravúrra. A Videoton viszont jó helyzetből várja a a 20.30-kor kezdődő visszavágót (M4 Sport), ugyanis a székesfehérvári találkozón magabiztosan játszott, 2-0-ra győzte le a szerb Csukaricski gárdáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!