Sport

2016.10.15. 19:26

Győzött a Sárvár! - Kétszer is egyenlített a házigazda

Komárom - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a Sárvár alsóházi rangadót nyert a Komárom vendégeként - ezzel szezonbeli első győzelmét aratta.

Tóth Gábor

Komárom VSE-Sárvár FC 2-3 (0-1). - Komárom, 200 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Kovács I.

Sárvár: Horváth B. - Maráczi, Pados, Horváth A., Nagy Z. - Imre, Rajos, Bezdi, Manganelli (Csákvári, 85.), Beke (Kun, 65.), - Dancsecs (Pető, 70.). Edző: Kovács László.

Gól: Csonka (67.), Hajmási (80.), ill. Dancsecs (23.), Imre (70.), Kun (87.).

Nagy hazai rohamokkal indult a mérkőzés, ám a támadások fennakadtak a szervezett sárvári védekezésen. Sőt, a vendégek remek kontrákat vezettek, az egyik ellentámadásból meg is szerezték a vezetést. Fordulás után próbált egyenlíteni a házigazda, ez össze is jött egy véleményes büntetőből. A Sárvá ugyancsak büntetőhöz jutott, nem hibázott. A hajrában egy balról érkező beadást fejeltek kapura a komáromiak, a kapus védett, a kipattanót azonban közelről a hálóba lőtték. Nem adtál fel a vasiak: a lefújás előtt Csákvári ment el a jobb szélen, remek beadását pedig Kun zárta szépségdíjas góllal. Így megszerezte első győzelmét a bentmaradásért küzdő Sárvár!

Kovács László: - Megérdemeltük a győzelmet, több helyzetünk volt, és mentálisan is erősebbnek éreztem a csapatomat - kétszer is egyenlített a házigazda, de harmadszorra is megszereztük a vezetést. Az összes játékosomat megilleti a dicséret! Erre a teljesítményre lehet építeni!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!