Sport

2017.05.16. 18:50

Újabb vereség a Haladás futsalcsapatának

Szombathely - Az NB I-es futsalbajnokság felsőházi rájátszásának 6. fordulójában hazai pályán bukott el a Swietelsky-Haladás VSE.

Tóth Gábor

Swietelsky-Haladás VSE- Aramis SE 3-6 (1-4)

Szombathely, 500 néző, NB I-es futsalmérkőzés, felsőházi rájátszás, vezette: Kovács G., Ábrahám (Babos).

HVSE: Sásdi - Horváth P., Gyurcsányi, Öreglaki, Németh E. Csere: Matyi (kapus), Németh P., Hajmási, Sipos G., Vidák, Halmos, Gyenese. Edző: Turzó József.

Aramis: Soós - Sámson, Szeghy, Pál, Boznánszky. Csere: Hegedűs (kapus), Büki, Sivák, Roni, Bognár, Gál, Cseri, Csopaki, Mányi. Edző: Frank Tamás.

Gólszerzők: Öreglaki 2 (17., 33.), Hajmási (26.), illetve Csopaki 2 (7., 35.), Bognár 2 (8., 18.), Büki (10.), Sámson (37.).

Öreglaki Norbert két gólja is kevés volt Fotó: Unger Tamás

A vendégek kezdtek jobban, de aztán rendezte sorait a Haladás, az irányítást is átvette. Erős tempót diktáltak a felek - a szikrázóan kemény párharcok miatt gyűltek a faultok. A vendégek szerezték meg a vezetést, egy megpattanó lövés talált utat a hazai kapuba. Majd két szabadrúgást is gólra váltottak a budaörsiek (10. perc: 0-3). A Haladás ekkor sokat hibázott, bőkezűen tékozolta el a helyzeteit. Tízméteresből szerzett gólt a HVSE, de a kisbüntetőt megismételtette a játékvezető, a második kísérlet pedig nem volt sikeres. Az újabb tízméterest Öreglaki nem hibázta el. Még ki sem ünnepelhették magukat a vasiak, amikor megszerezte negyedik gólját az Aramis - szabadrúgásból.

Fordulás után nekiesett ellenfelének a Haladás. Hajmási - egy látványos akció végén - szűkített a különbségen. Támadásban maradt, korán vészkapusra váltott a házigazda. Szorult nagyon az Aramis. Öt a négy elleni játékból szerezte a harmadik gólját a HVSE (33. perc: 3-4). Nem volt benne a meccsben, de az Aramis végigvitt egy kontrát, ismét betalált. Ezzel el is dőlt a mérkőzés. Már csak azért is, mert egy lecsorgó labdát is besodortak a vendégek (37. perc: 3-6). A hajrára nem maradt izgalom.

Turzó József: - Hiába mentünk jól mezőnyben, csúnya gólokat ajándékoztunk ellenfelünknek. Az a három gól különbség, amit szabadrúgásból kaptunk, meg is maradt a végére. Hiába készülünk, hétről hétre kapjuk a gólokat pontrúgásokból. Ez figyelmetlenség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!