Sport

2014.11.28. 16:26

Hétfőn válogatott futsalmérkőzés

A magyar futsalválogatott hétfőn 18 órás kezdéssel Ciprust látja vendégül felkészülési mérkőzésen az Arena Savariában.

Tóth Gábor

A magyar és a ciprusi válogatott is szombaton érkezik meg Vas megyébe, mindkét csapat Bükön foglalt szállást magának. A magyar válogatott vasárnap 10-től 12 óráig az Arena Savariában tart nyilvános edzést – a sportág kedvelői megtekinthetik a tréninget. Majd vasárnap este a Haladás VSE munkacsarnoka ad otthont a csapatoknak: 17 órától 18.30-ig a magyar, 18.30-tól 20 óráig a ciprusi együttes edz a Rohonci úton. A felkészülési mérkőzés hétfőn 18 órakor kezdődik. Az elmúlt időszak eredményei alapján a márciusi Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar válogatott győzelmi esélyekkel lép pályára. A ciprusi futsal inkább – a remek légiósok miatt – klubvonalon erős. Válogatott szinten ugyan gyors, technikás játékosokat vonultat fel, ám taktikailag nem a legjobb a társaság. Ettől függetlenül kiélezett, jó meccsre van kilátás. Kedden egyébként Pápán (18.00) ismét összecsap egymással a két válogatott.

A magyar válogatottban ezúttal nincs szombathelyi játékos: a Swietelsky-Haladás VSE futballistái közül Gyurcsányi Zsolt nem kapott meghívót, Öreglaki Norbert pedig sérüléssel bajlódik.

A magyar válogatott kerete: Balázs Zoltán (ETO), Tihanyi Csaba (Berettyóújfalu), Hegyesi Zsolt (ETO), Lódi Tamás (ETO), Harnisch Ákos (ETO), Komáromi Péter (Berettyóújfalu), Dávid Richárd (Berettyóújfalu), Rábl János (Berettyóújfalu), Lovas Norbert (Berettyóújfalu), Trencsényi János (Berettyóújfalu), Gál István (Berettyóújfalu), Vas Ádám (Veszprém), Tatai József (Veszprém), Boromissza Gábor (Veszprém).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!