Sport

2015.10.06. 13:25

Hibátlan vasi férfiak - A Szentgotthárd és a SZoESE kézisei is győztek

Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság 3. fordulóját a Szentgotthárd és a SZoESE is győzelemmel tudta le.

Tóth Gábor

Szentgotthárd KK -Elmax VSE Pápa 32-17 (17-9). Szentgotthárd, 200 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Bán-Farkas, Miskó.

Szentgotthárd: Szoták Kozák 3, Pars 6, Hegyi 6, Sinka 5, Hertelendy 3, Németh 4. Csere: Mákos, Vadász 4, Bokor 1, Kocsis, Végh, Háklár, Orbán, Surányi. Edző: Péter Zsolt.

A Szentgotthárd harmadik győzelmét is megszerezte a bajnokságban, továbbra is hibátlan, őrzi első helyét a tabellán. Végig fegyelmezetten, jól játszott a hazai csapat, folyamatosan növelte előnyét a fiatalokkal felálló ellenfelével szemben, megérdemelt győzelmet aratott. Junior: 28-25.

A SZoESE játékos-edzője, Skoda Bence a labdával Fotó: Unger Tamás

Móri KSC- Szombathelyi Egyetemi SE 26-29 (16-14). Mór, 50 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Bába, Horváth P.

SZoESE: Surányi Vers 5/1, Huszár 7, Skoda 5/2, Katona 6, Tánczos 5, Horváth Zs. Csere: Rédecsi (kapus), Salamon, Somlai 1, Kapui, Fekete, Oláh, Ludvig B., Gál. Játékos-edző: Skoda Bence.

Az első félidő közepéig felváltva estek a gólok, a szombathelyiek elsősorban lerohanásokból voltak eredményesek. Aztán a Mór a szerencsének és a játékvezetésnek is köszönhetően négy góllal elment. A második félidőben nagyon nagyot küzdöttek az egyetemisták, megfordították a mérkőzést. A fáradó Mór durva játékkal, szabálytalanságokkal igyekezett megtörni a vendégek lendületét kevés sikerrel. Végül a kulturáltabb kézilabdát bemutató, egységesebb szombathelyiek megérdemelt győzelmet arattak. Minden pályára lépő SZoESE-játékosnak jár a dicséret a küzdenitudásáért. Junior: 27-24.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!