Sport

2014.12.19. 15:05

Hibátlanul nyert a Bianka Bútor, az Ölbő most gyengélkedett

Sárvár - A Bianka Bútor nyerte a városi kispályás bajnokságban szereplő focicsapatoknak kiírt év végi Litovel Kupa teremlabdarúgó-tornát.

Tóth Gábor

A sárvári városi kispályás bajnokság mind a tíz csapata pályára lépett a Nádasdy iskola tornacsarnokában. A szervezők két ötös csoportba sorsolták a mezőnyt. A csoportmeccsek után a két csoportgyőztes az arany-, a két második helyezett pedig a bronzéremért mérkőzött meg. A Litovel Kupát végül – meggyőző, hibátlan teljesítménnyel – a Bianka Bútor gárdája nyerte meg. Érdekesség, hogy a városi bajnok Ölbő ezúttal szerényebb teljesítménnyel rukkolt elő.

A sárvári évzáró torna győztese, a Bianka Bútor focicsapata. Fotó: Pál László

Végeredmény: 1. Bianka Bútor, 2. Fülöp Tekéző, 3. Sárvár 1. Posta, 4. Kuglizó.

A győztes csapat névsora: Varga Zoltán, Mórocz Gyula, Máhr Péter, Vincze Gyula, Szakos Gergő, Fehér Ervin, Szabó Attila, Kiss Péter, Szabó Dániel, Kovács Tamás, Szakos Márk.

Különdíjak, gólkirály: Szabó Dániel (Bianka Bútor). Legjobb kapus: Viczmándi Ervin (Sárvár 1. Posta). Legjobb mezőnyjátékos: Joó András (Fülöp Tekéző).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!