Sport

2013.02.13. 20:08

Idegenben is nyert a Sopron ellen a Körmend

Néha látványos játékkal, idegenben is nyerni tudott a Sopron elleni edzőmérkőzésen a Lami-Véd Körmend kosárcsapata.

Vas Népe

Soproni KC-Lami-Véd Körmend 88-92 (21-18, 26-25, 16-27, 25-22)
Sopron, férfi kosárlabda edzőmérkőzés. 
Körmend: Krayem 19/3, Ruják 4, Ferencz 17/9, Austin 15, Shaw 13/3.  Csere: Golomán 3, Sömenek, Kocsis, Fodor 8, Farkas 6, Sonyák 5/3, Kutasi 2. Edző:  Hencsey Tamás.

A Sopron legjobb dobói: Hinkle 22/12, Barovics 19, Molnár 12/3, Tóth G. 11/9, Thomas 10/3. Edző:  Meszlényi Róbert.

Bár kedd délelőtt a havazás miatt még kétséges volt, hogy egyáltalán elutaznak-e a piros-feketék, végül nem bánták meg, hogy útra keltek Sopronba. Ezúttal is minden játékos lehetőséget kapott, kivéve Csapai Pétert, aki betegség miatt el nem tartott társaival. A másik oldalon Keresztes betegeskedett, Gombás pedig a bemelegítésnél sérült meg, így palánk alatt erősen csökkentek a hazai lehetőségek. A Körmendben viszont felépült Krayem és Austin, mindketten ponterősek voltak, ahogy Shaw és Ferencz is.

Omar Krayem felépült és ponterősen játszott (Fotó: Szendi Péter)

- Örülök, hogy végül is eljöttünk, mert sokkal hasznosabb egy edzőmérkőzés, mint az egymás elleni játék - mondta a találkozó után Hencsey Tamás. - Örülök a látottaknak is, néha igazán látványosan játszottunk. Szépen ment a labda, megtaláltuk az üres embereket. Emellett védekezésben is próbáltunk új dolgokat. Összességében nagyon hasznos volt ez a két edzőmérkőzés.

A hétvégén viszont már újra tétmeccs következik: az alapszakasz 20. fordulójában szombaton 18 órától a Pécsi VSK-t fogadja a Körmend.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!