Sport

2016.10.12. 10:24

Ikszeltek a fiúk, kikaptak a lányok - Két meccsen csaptak össze szentgotthárdi kézilabdások

Az NB II-es kézilabda-bajnokságot a Szentgotthárd férfi csapata döntetlennel, a Bük női gárdája vereséggel folytatta.

Tóth Gábor

A Szentgotthárd a soros 4. játéknapon, míg a Bük az előrehozott 6. fordulót játszotta le.

Szentgotthárdi KK- Telekom Veszprém II. 27-27 (14-14). - Szentgotthárd, 150 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Bán-Farks, Miksó.

Szentgotthárd: Surányi K. - Németh D. 3, BOUTI 5/2, KOZÁK 3 Csipszer, HERTELENDY 8/3, Hegyi 4. Csere: Surányi, SZOTÁK (kapusok), Végh, Mákos 3, Bokor, Háklár, Kocsis T. 1, Szakács. Játékos-elnöke: Csipszer Péter.

A találkozó első percétől hatalmas volt az iram. A veszprémi alakulat gyorsan háromgólos előnybe került. A hazai gárda próbálta lassítani a játékot, mert a rohanás az ellenfélnek kedvezett. A 24. percre felzárkózott a Gotthárd (11-11), a félidő döntetlennel zárult. Fordulás után a vendég csapat folyamatosan vezetett (54. perc: 22-26). Ám a hajrában a vasi alakulat újra felzárkózott, végül - igazságos - döntetlennel zárult a meccs. Junior: 24-28.

 

Dr. Lupo-Büki TK-Győri ETO KC III. 18-20 (13-10). - Bük, 100 néző, NB II-es női kézilabda-mérkőzés, vezette: Antal, Antalné.

Bük: Harasztovics - Binder 2, Csóka 2, Szabó D. 5/2, Németh D. 3, Csabai 4, Szabó N. 1. Csere: Palkovits, Kálmán (kapusok), Pukler 1, Szabó R., Markó, Szenczi, Bősze, Németh B., Megyeri. Edző: Mátés István.

Álmosan kezdett a házigazda (3. perc: 0-3), aztán rendezte sorait, egyenlített (18. perc: 7-7), átvette a vezetést. A 2. félidőben is jól játszott a Bük, úgy tűnt, korán eldönti a meccset (38. perc: 17-12). De védekezést váltott a Győr, amivel nem tudott mit kezdeni a vendéglátó, egyre kapkodott, a hátralévő 22 percben csak egy gól tudott dobni. Ezt kihasználva fordított, majd nyert az agresszív ETO. A vendégek góljaik zömét büntetőből dobták, és a hazaiak a hajrában nyolc percet játszottak emberhátrányban...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!