Sport

2016.01.31. 15:06

Kilenc gólt rúgott a Viktória

Első téli felkészülési mérkőzésén a Viktória-Trend Optika FC női NB I-es labdarúgócsapata 9-0-ra nyert az NB II. nyugati csoportjában szereplő ZTE vendégeként.

Pum András

ZTE-Angels–Viktória-Trend Optika FC 0-9 (0-8). – Zalaegerszeg, műfüves pálya, 50 néző.

Viktória: Bíró (Dömsödi) – Kun, Ferencsik, Balogh, Vörös – Harsányi, Csidei (Szepesi), Németh A. (Kiss Zs.), Magyarics (Bátorfi) – Rózsa, Siklér (Kopácsándi). Edző: Csordás Csaba.

A szombathelyiek téli felkészülésük során eddig csak edzettek, nem játszottak felkészülési mérkőzést. Hétfőn, kedden, pénteken az Illés Akadémia műfüves pályáján, szerdán a Bolyai iskolában tréningeztek, csütörtökön pedig erőnléti vagy rehabilitációs foglalkozást tartott Csordás Csaba. A ZTE elleni edzőmeccsen sérülés miatt Szakonyi Emese hiányzott, míg Fábián Dóra tanulmányi, Heike Manhart munkahelyi, Egyed Barbara és Magyar Vanda pedig iskolai elfoglaltsága miatt nem játszott. Próbajátékon szerepelt a Nyugat-magyarországi Egyetemen tanuló Szepesi Szófia.

A hétcsapatos nyugati másodosztály második helyén álló zalaiak ellen a szombathelyiek végig nagyon jó hozzáállással, motiváltan futballoztak, már az első félidőben nyolc gólt lőttek ellenfelüknek. A második félidőre rendezte sorait a hazai együttes, és mert a vasiak sokat cseréltek, kissé megtört a lendületük. Ettől függetlenül a Viktória még számtalan gólhelyzetet elhibázott.

A szombathelyiek találatait Rózsa 5, Siklér 2, Harsányi 2 szerezte.

 

Rózsa Cecília öt gólt szerzett a ZTE ellen

– A lányok nagyon jó hozzáállással játszottak. Az edzéseken gyakorolt taktikai dolgokat visszontláttam a pályán, ami szép tavaszi folytatást ígérhet – értékelt Csordás Csaba.

A Viktória szombaton 14 órakor az osztrák Sturm Graz otthonában lép pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!