Sport

2013.02.08. 19:13

Körmend: kemény munka után egypontos győzelem

Körmend - Az utolsó negyedben Shaw, Ferencz és Fodor jó játékával fordított a Körmend és végül minimális győzelmet aratott.

Németh Zsolt

A soproniak két embert igyekeznek a csapatba építeni a két edzőmérkőzéssel. Az újonnan érkezett légióst, Charles Hinkle-t és a műtéte után visszatérő Molnár Andrást. Körmendi oldalon Kayle Austin civilben nézte társait, betegség miatt egész héten csak egyszer edzett. Ugyanúgy, ahogy Omar Krayem is, de ő vállalta a játékot. Hencsey Tamás a hét elején, a két hetes szünetet kihasználva kemény fizikai munkát vezényelt csapatának, ami érződött a hazaiak játékán, főleg a dobásoknál. Többnyire a Sopron volt előrébb, de az összes kerettagnak már az első félidőben lehetőséget adó hazaiak mindig kapaszkodtak utánuk.

Hetek óta Sopronban van, és a csapattal edz Jermaine Thomas öccse, akit Bus Iván hiányában pályára küldött Meszlényi Róbert, nem is hiába, remekül osztogatott és 10 ponttal a harmadik legeredményesebb soproni játékos lett.

Az utolsó negyedben Shaw, Ferencz és Fodor jó játékával fordított a Körmend és végül minimális győzelmet aratott.

Kedden Sopronban ismét találkozik a két csapat.

 

 

Lami-Véd Körmend – Soproni KC 91–90 (22–25, 14–18, 26–24, 29–23)

Körmend, 300 néző

KÖRMEND: Krayem 4, Ruják 3, Ferencz 26/12, Sömenek 2, Shaw 30/12

Csere: Fodor 6/3, Farkas 7, Sonyák 5/3, Golomán 2, Csapai 2, Kutasi 4, Kocsis

Vezetőedző: Hencsey Tamás

A Sopron legjobb dobói: Hinkle 20/6, Barovics 19,

Vezetőedző: Meszlényi Róbert

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!