Sport

2015.07.03. 11:04

Kőszegiek a ringben - Eredményesen szerepeltek a kőszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület bunyósai

Eredményesen szerepeltek a kőszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület bunyósai az elmúlt napok versenyein.

Tóth Gábor

Ötödik alkalommal rendeztek Kisfaludon nemzetközi bokszgálát, amely régiós csapatbajnokság is volt egyben. A Kisfaludi Kupáért 12 párban mérkőztek meg résztvevők. A Fitt-Box versenyzői kitettek magukért az erős mezőnyben, hiszen Lakotár Benedek, Búza Rafael, Finesz Kamilla, Krajcár Tamás, Németh Gábor, Bugyik Imre is győztesen hagyta el a szorítót, Kontó Helga döntetlent ért el, míg Ódor Attila nagy csatában maradt alul. A legtechnikásabb versenyzőnek járó különdíjat Finesz Kamilla érdemelte ki. A régiós csapattalálkozón a nyugat-dunántúli régió csapata a központi régió válogatottjával mérkőzött meg: 11-5 arányban a fővárosi ellenfél nyert. A nyugati régió együttesében a Fitt-Box két versenyzője, Radics Béla és Szoták Titusz képviselte a vasi színeket. Béla (serdülő, 59 kg) nagy csatában diadalmaskodott KSI-s ellenfele ellen. Titusz (junior, 54 kg) első hivatalos mérkőzésén az aktuális magyar bajnok ellen jól helytállt.

Tápiószecsőn rendezték meg a női válogató második fordulóját. A Fitt-Box három indulója közül Lakotár Hanna (serdülő, 46 kg) határozott bunyóval a második menetben feladásra késztette ellenfelét. Hámori Luca (serdülő, 60 kg) már az első menetben megrendítette ütéseivel riválisát, a bíró beszüntette a mérkőzést. Finesz Kamilla (junior, 50 kg) pedig fölényes győzelmet aratott, egyben elnyerte a junior korosztály legtechnikásabb versenyzőjének kijáró díjat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!