Sport

2016.07.20. 18:36

Ligetiék Iránban folytatják

Szombathely - Az utolsó külföldi edzőtábor következik Ligeti Dániel, a Haladás VSE olimpikon birkózójának felkészülésében.

Horváth Erika

Célegyenesbe ért a két magyar szabadfogású birkózó riói olimpikon felkészülése. A Ritter Árpád szövetségi kapitány vezette bővebb kerettel a múlt hét végén érkezett haza Spanyolországból Ligeti Dániel, a Haladás VSE és ifj. Veréb István, (már) a Csepel versenyzője. Vasárnap a kapitánnyal már csak ők ketten utaznak el a szabadfogású birkózás egyik fellegvárába, Iránba. - Jól sikerült a spanyolországi edzőtábor is. Bár nem voltak extra tudású versenyzők ott, de a megszokottól eltérő stílusban birkózó edzőpartnerek elleni gyakorlást kifejezetten hasznosnak ítélem - mondta Ligeti Dani, aki a tábort megelőzően rendezett Spanyol Nagydíjon aranyérmes lett a 125 kilós súlycsoportban. - Most néhány napot itthon tölthetünk, mert az előzetesen tervezett csütörtök helyett csak vasárnap indulunk Iránba. Akkor lesz közvetlen járat Teheránba - nem akartunk Törökországban tölteni hat órát sem. Az iráni olimpiai központban egy hetet edzhetünk majd a hazaiak első, második és harmadik csapatával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!