Sport

2010.06.15. 10:00

Megyei III., Körmendi-csoport: búcsúi hangulat Iváncon, Pankaszon nyert az Őrimagyarósd

A megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság Körmendi-csoportjának élcsapatai a rájátszás utolsó fordulójában megerősítették pozíciójukat.

Horváth Erika

Az 1-4. helyért:

Szakonyfalu-Nagykölked 3:1 (0:1). - Szakonyfalu, 150 néző, vezette
: Horváth Á.
A hazaiak utolsó mérkőzésükön közönségszórakoztató játékkal feltették az i-re a pontot a sportszerű vendégekkel szemben, s megérdemelten szerezték meg a bronzérmet. Csapatuk minden játékosát dicséret illeti. - Gólszerzők:  Sárközi, György, Németh T., illetve Molnár T. - Jók:  Molnár T., Molnár G. (mindkettő Nagykölked).

Pankasz-Őrimagyarósd 1:3 (1:0). - Pankasz, 200 néző, vezette: Kocsis T.
Minden dicséret az egész szezonban mutatott teljesítéményért a bajnok Őrimagyarósd és a második helyezett Pankasz játékosainak. - Gólszerzők: Czene M., illetve Véges 2, Marton. - Kiállítva:  Horváth Zs., illetve Véges.

Az 5-8. helyért:

Szalafő-Szőce 5:2 (3:1). - Szalafő, 50 néző, vezette
: Marácz Z.
Nagy hőség, nagy küzdelem  így mindkét csapatot dicséret illeti. - Gólszerzők: Závecz, Papp, Horváth Cs., Lugosi, Kovács I. - Jók: Horváth Cs., Závecz, Papp, Lugosi, illetve Kurcz, Bogdán.

Ivánc-Máriaújfalu 2:2 (0:1). - Ivánc, 100 néző, vezette
: Gaál Z.
A búcsúi, felfokozott hangulatban megszenvedett a hazai csapat a lelkesen, sportszerűen küzdő vendégcsapat ellen. - Gólszerzők: Takács Sz. , Lancsák, illetve Kovács J., Balogh Á.  - Jók: Czéder, Tóth K., illetve Hevesi, Kozó R.

A 9-12. helyért:

Katafa-Egyházashollós 1:2 (1:1) - Katafa, 30 néző, vezette
: Varga S.
A kánikula rányomta bélyegét a mérkőzésre, a döntetlen igazságosabb lett volna. - Gólszerzők:  Nagy-Kasza, illetve Dienes A., Németh P. - Jó: Nagy-Kasza.

Magyarlak-Alsószölnök 3:0. - Az Alsószölnök csapatát kizárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!