Sport

2017.05.28. 18:22

NB III.: hiába küzdött a Sárvár

GYŐR Az NB III-as labdarúgó-bajnokság utolsó előtti, 33. fordulójában a Sárvár FC a már bajnok ETO vendégeként maradt alul - de nem adta olcsón a bőrét.

Tóth Gábor

Győri ETO-Sárvár FC 2-0 (1-0)

Győr, 4000 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Horváth M.

Sárvár: Horváth B. - MARÁCZI, Pados, RAJOS, NYÍRŐ, Nagy Z. - CSÁKVÁRI (Bailo, 61.), HORVÁTH A., Bezdi (Ódor, 56.), KUN - Horváth V. (Koronczai, 71.) Edző: Kovács László.

Gól: Dudás (8.), Kulcsár (78.). Kiállítva: Nagy Á. (15., Győr).

A Győr korán vezetést szerzett, de a Sárvár nem roppant meg A kiugró Horváth Andrást a győri védő utolsó emberként buktatta, kiállították. Rajos lövése a felső lécen csattant - átvette az irányítást a vendég. Fordulás után is többet volt labda a sárváriaknál, sok helyzetet dolgoztak ki. És két 11-es gyanús helyzetnél is reklamálhattak - erősen tisztelte a játékvezető a házigazdát. A hajrában a hazaiak egy véleményes szabadrúgást gólra váltottak, eldöntve a meccset. Nem érdemelt vereséget a Sárvár.

Kovács László: - Gratulálok a Győrnek a bajnoki címhez, a csapatomnak pedig ahhoz, hogy becsülettel, egyenrangú félként küzdött. A döntetlenre rászolgáltunk volna!

További eredmények: Videoton II.-Veszprém 1-2, Komárom-Érd 5-2, Csorna-Honvéd II. 2-2, III. Kerület-Hévíz 1-0, Ajka-Kaposvár 4-0, Gyirmót II.-Csepel 0-0. A Diósd-Andráshida elmaradt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!