Sport

2017.06.15. 16:45

Rangos elismerés az ikervári edzőnek

BUDAPEST - Már harmadszor vehetett át a Magyar Kézilabda Szövetségtől elismerő oklevelet az ikervári testnevelő- tanár, Horváth János.

Pum András

Horváth Jánost korábban a szivacskézilabda megalapítása miatt ezüstjelvénnyel díjazta a Magyar Kézilabda Szövetség, majd később az év utánpótlás edzője címével is kitüntették. Most harmadszor kapott rangos kitüntetést, ez alkalommal az utánpótlás-nevelésben végzett munkáját ismerték el.

Marosi László (balról) és Pálinger Katalin alelnök, Horváth János, dr. Kocsis Máté elnök
Fotó: Magyar Kézilabda Szövetség

- Immáron 44 éve dolgozom a kézilabdában, úgy gondolom, a szakmai munkámat és a sportág érdekében kifejtett tevékenységemet ismerték el az idei kitüntetéssel - tudtuk meg Horváth Jánostól.

- Az ikervári szivacskézilabdások mellett több általános iskolás korú csapatom is van, amelyek a Győri Audi ETO KC utánpótlásához tartoznak. A győri U11-es lányokkal - csapatuk felét ikerváriak alkotják - idén megnyertük a gyermekbajnokság országos döntőjét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!