Sport

2015.05.02. 11:18

Remek vasi dartsosok

Versenyekben és eredményekben gazdag napokat, heteket tudhatnak maga mögött a Szombathelyi Darts Club tagjai.

Tóth Gábor

Három fordulóval folytatódott a Magyar Darts Liga észak-dunántúli csoportjának küzdelemsorozata. Veszprémben a 24. játéknapot Pósfai Miklós nyerte. Ugyanitt Kozmor József és Finta Bálint az ötödik helyen végzett. A 25. forduló házigazdája a Szombathelyi Darts Club volt. Szombathelyen ismét Pósfai Miklós bizonyult a legjobbnak, Kozmor József pedig a dobogó harmadik fokára állhatott. Zircen is remekeltek a szombathelyi dartosok: Pósfai Miklós ismét, zsinórban harmadszor diadalmaskodott, Kozmor József pedig ezúttal is bronzéremmel zárt.

A Darts Liga összetett állása 26 forduló után: 1. Kaufmann Krisztián (Wings DC, Zirc), 2. Kozmor József, ...9. Pósfai Miklós, 10. Finta Bálint.

A 4. fordulóval folytatódott a Savaria Open városi dartsbajnokság. A soros játéknapra 43 nevezés érkezett. A versenyt Pósfai Miklós nyerte Kozmor József előtt. A harmadik helyen pedig Farkas Dániel és Vróbel Krisztián osztozott.

A városi bajnokság összetett állása 4 forduló után: 1. Pósfai Miklós, 2. Kozmor József, 3. Vróbel Krisztián.

Budapesten a Szombathelyi Darts Club fiataljai az országos utánpótlás-bajnokság 3. fordulóján vettek részt. A serdülők mezőnyében Kozmor Dániel a második, Jónás Máté az ötödik helyen zárt. Míg az ifi lányok között Maizner Alexa végzett az ötödik helyen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!