Sport

2013.03.26. 20:01

Rossz előjelek a körmendieknél

Körmend - Csőstül jött a baj ezen a héten Körmenden, de nem feltartott kézzel kelnek szerdán útra a piros-feketék, akik a felsőházi középszakasz 4. fordulójában a Jászberénynél vendégeskednek (19.00).

Földi Sándor csapata várja Fodorékat, akik jelenleg egy pozícióval megelőzik a szerb iskolára alapozó hatodik helyen álló vendéglátóikat. A kedd esti edzésig nem tudott öt-öt ellen gyakorolni a Körmend, mert a múlt szerdai, vereséggel zárult szolnoki mérkőzés után Grebenár Péter megbetegedett, majd Matthew Shaw dőlt ki a sorból. A hét elején egy gyulladás miatt Kocsis Tamás sem tudott edzésbe állni, és az utánpótlás korú kerettagoknak is volt más irányú kötelezettségük.

A gyógyulgató Fodor Gergelyre is nagy szükség lesz Jászberényben. Fotó: Szendi Péter

- Gyakorlatilag kedd délutánig nem is tudtunk direkt a következő ellenfél ellen készülni – mondta Fodor Gergely, aki nincs túl jó hangulatban, hiszen az elmúlt két szezonban megkímélték a sérülések, most viszont ő is a maródiak listáján van. – Kezdődött a bokasérülésemmel, ami gyulladással járt. Szteroid injekciókat kaptam, hogy tudjak játszani. Feltételezték, hogy a fájdalmakban esetleg a bölcsességfogam is ludas lehet, ezért kihúzták, de sajnos néhány nap múlva begyulladt a helye. Emiatt nagyon sok fájdalomcsillapítót kellett szednem. Ez viszont felborítja a szervezet egyensúlyát, és köny- nyen jönnek kisebb sérülések. Egy combhúzódásból próbálok kijönni. Körmenden, a gyúrónk ultrahanggal és lézerrel igyekszik gyógyítani, Szombathelyen pedig hideg szaunaterápiával segítenek. Eddig külön munkát végeztem. Nehéz így, mert nagyon erős ellenfél vár ránk, de a betegségek, sérülések miatt a felkészülésünk nem lehetett zökkenőmentes. A Jászberény gárdáját nagyon összerakta Földi Sándor, olyan játékosokat hívott, akik megfelelnek az ő stílusának, ami a szerb iskolán alapszik. Rendkívül veszélyesek, különösen otthon, de legutóbb Pakson is alig kaptak ki. Kemény meccs lesz, de megpróbálunk nyerni, hiszen közvetlen riválisunk az ellenfél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!