Sport

2016.12.08. 17:45

Bedarálták ellenfelüket az aligátorok

Szombathely - Az OB I/B-s vízilabda-bajnokság 10. fordulójából elhalasztott mérkőzésén az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) négy góllal legyőzte a Kaposvárt.

Pum András

AVUS-Kaposvári VK 11-7 (3-3, 1-0, 5-3, 2-1). Fedett Uszoda, 150 néző, OB I/B-s vízilabda-mérkőzés, vezette: Csanádi, Lázár.

AVUS: Kovács - Cvetic 2, EKLER 1, Takács, Juhász, Sági 1, KUTASI 3. Csere: Hajmási 1, Doma 1, Polcsik, Galambos, Karácsonyi, Kurucz 2, Tátrai. Edző: Matajsz Márk.

Kutasi Rómeó sorsdöntő találatokat szerzett a Kaposvár ellen Fotó: Unger Tamás

Az aligátoroknál tanulmányi elfoglaltsága miatt hiányzott Horváth Alex. Döcögősen kezdte a mérkőzést a szombathelyi csapat, a leg-utóbbi Dunakanyar elleni meccsel szemben védekezésben és támadásban egyaránt sokat hibázott. Habár az első negyedben végig a vasiak vezettek, a jól küzdő kaposváriak kapaszkodtak utánuk. A folytatásban is az AVUS ment egy-két góllal, de továbbra sem találta igazán a ritmust, sok volt az elhamarkodott lövés. Aztán a harmadik negyedben Kutasi Rómeó rövid időn belül háromszor is betalált, így a zárófelvonásban már csak az volt a kérdés, hány góllal nyer a fizikálisan remek állapotban lévő AVUS a meccs végére elfáradó Kaposvár ellen.

Matajsz Márk: - A három pontnak örülök, de a játékkal elégedetlen voltam. Dekoncentráltak voltunk, a védekezésünk sem működött igazán, a kaposváriak jobban haraptak . A folytatásban ennél több kell.

A következő fordulóban a negyedik helyen álló AVUS szombaton 11 órai kezdettel a Fedett Uszodában a sereghajtó Alfa SC-ESMTK-t fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!