Sport

2017.06.05. 18:30

Itthon zárják a bajnokságot a HVSE futsalosai

SZOMBATHELY - Az NB I-es futsalbajnokság felsőházi rájátszásának utolsó,10. fordulójában kedden 19.15 órától a hatodik Swietelsky-Haladás a negyedik Futsal Club Veszprémet fogadja.

Pum András

Egyik csapat számára sem bír valódi téttel a találkozó. A szombathelyiek biztosan utolsó helyen zárják a felsőházat, a veszprémiek feljebb nem ugorhatnak a tabellán, lejjebb is csak egy pozíciót. A veszprémi találkozón a hazaiak nyertek 5-4-re.

- Az utolsó fordulóban a becsületünkért küzdünk majd - mondta Turzó József, a Swietelsky-Haladás edzője. - Sajnos nem úgy sikerült a felsőházi szereplésünk, ahogy szerettük volna, de az elmúlt fordulóban, Dunaújvárosban bizonyítottuk, hogy van tartásunk. Ami ellenfelünket illeti, a Veszprém már nem érhet oda a dobogóra, így két csalódott csapat csap össze. Ám éppen emiatt, vagyis a tétnélküliség okán úgy gondolom, jó mérkőzést játszunk. Közönségünktől mindenképpen győzelemmel szeretnénk búcsúzni. Hegyesi régóta maródi, rajta kívül azonban mindenkire számíthatok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!