Sport

2016.12.28. 16:47

Szilveszter Kupa: pályán a férfi nyílt mezőny

Szombathely - Kedden bekapcsolódtak a 31. Delphi Szilveszter Kupa kispályás labdarúgó küzdelmeibe a férfi nyílt mezőny csapatai is.

Tóth Gábor

Kedden lapzártánk után fejeződtek be a küzdelmek az öregfiúk B csoportjában. Az már korábban kiderült, hogy a Trio Egerszeg és a Black Cab Pub jut tovább. Az utolsó mérkőzés döntött a csoportelsőségről: a Trio nem lassított, nagy csapást mért a Black Cab Pub gárdájára, 6-2-re nyert.

Öregfiúk B csoport, vég-eredmény: 1. Trio Egerszeg (4/0/0) 12 pont, 2. Black Cab Pub (3/0/1) 9, 3. Cafe Tea Kávézó (1/1/2) 4, 4. KLSE-Agro Center (1/0/3) 3, 5. Rohonci FC (0/1/3) 1.

Szerdán átköltözött a mezőny az Arena Savariába - itt már 5+1-fős csapatok játszottak, palánkos pályán, nagy kapura. Az A csoportból kiemelkedett a Hajmási Milán gól-erősségére építő Pepe Team - a HVSE futsalosa 14 gólt vállalt csapata 33 találatából. A biztos továbbjutást jelentő második helyért nagyot küzdött a Vasi Agrocenter és a KS Burkolástechnika, a csatából - egy ponttal - előbbi jött ki győztesen.

A csoport, végeredmény: 1. Pepe Team (4/1/0) 13 pont, 2. Vasi-Agrocenter (3/1/1) 10, 3. KS Burkolástechnika Kft. (3/0/2) 9, 4. Buldózer FC (1/1/3) 4, 5. FC Söralátét (1/1/3) 4, 6. Egy Gólt SE (1/0/4) 3.

A B csoport - és természetesen az éjszakai meccsekre kényszerülő C csoport - küzdelmei lapzártánk után értek véget. A B csoportban a címvédő Casablanca és a mindig stabil Petrovics Apartmanház küzdött a csoportelsőségért.

Csütörtökön 8 órakor a D csoport (Balogh Állvány-FC Bunstift, Anita Presszó, Futer Kft., Vulcano Energia, Liget Bowling, Futball Fanatic), majd 12.30-tól az F csoport (Desperado Söröző, Intersport Szombathely, Lap-Land, Farkasok, Colonia FC), végül 17 órakor az E csoport (Nothing FC, Csikar Csárda és Panzió Kőszeg, Rumi vegyes, Sasi Benz, Atlantisz Sé, Ker-Számadó Kft.) csapatai meccselnek. A napot mindjárt a két évvel ez-előtti bajnok, a Balogh Állvány-FC Buntstift nyitja - az ellenfél a komoly erőt képviselő Vulcano lesz. A Csikar Csárda és Panzió Kőszegben pályára lép Jagodics Bence és Jagodics Márk. Idén is érdekes színfoltja lehet a tornának a Desperado Söröző, amely ezúttal is birkózókkal töltötte fel a sorait, szerelést húznak a Ligeti fivérek és talán Hatos Gábor is - a „futballista vonalat” Borsi Gergő képviseli a keretben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!