Sport

2017.08.17. 17:16

SZKKA-edzőmeccsek

BUDAPEST - Gőzerővel készül a 2017/2018-as szezonra a Swietesky-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia NB I/B-s női kézilabdacsapata - szerdán az éllovas Vasas vendégeként játszott két edzőmeccset.

Tóth Gábor

A két csapat tavaly nagy csatát vívott egymással, és bár az SZKKA mindkétszer legyőzte riválisát, a bajnoki címet végül a Vasas nyerte meg, így a fővárosi klub léphetett fel az NB I-be. Szerdán a 11 órakor kezdődő, első mérkőzésen a szombathelyiek diadalmaskodtak, a délutáni, 16 órás "visszavágón" azonban a Vasasnak jött ki jobban a lépés.

Schneider Éva alaposan megszórta magát Fotó: Unger Tamás

Vasas SC-Swietelsky-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia 24-28 (13-12). - Budapest, Elektromos csarnok, felkészülési női kézilabda-mérkőzés.

SZKKA: Schneck, Pálinkás (kapusok), Csire, Csépke 1, Horváth P. 2, Cser, Smid, Pődör R. 3, Ivanics 3, Szendrei, Takács B. 4, Schneider 14/9, Gaylhoffer 1, Takács K. Edző: Füzesi Ferenc.

Vasas SC-Swietelsky-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia 30-25 (18-12).

SZKKA: Schneck, Pálinkás (kapusok), Csire, Csépke 2, Smid, Horváth P., Cser, Pődör R., Ivanics 6, Szendrei 2, Takács B. 3, Schneider 9/1, Gaylhoffer 2, Takács K.

- Két hasznos mérkőzést játszottunk a múlt évi riválisunkkal - értékelt Füzesi Ferenc edző. - A második meccsen már nem volt meg a megfelelő higgadtság a pontosabb befejezésekhez. A védekezéssel összességében elégedett voltam, kisebb hibákkal dolgoztunk hátul, de a támadásokon még sokat kell pontosítanunk.

Az SZKKA folytatja az erőltetett menetet, szombaton és vasárnap Orosházán lép pályára egy nyolc csapatot felvonultató felkészülési tornán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!