Sport

2016.01.15. 19:07

Szomszédvári derbin bukott el a SZoESE

Szombathely - Az amatőr NB I-es női kosárlabda-bajnokság 10. fordulójában a SZoESE a szomszédvár Nagykanizsától kapott ki egy végletekig kiélezett nagy csatában.

Tóth Gábor

Szombathelyi Egyetemi SE-Sportiskola-Kanizsai Vadmacskák SE 67-69 (15-15, 15-22, 15-13, 22-19)

Szombathely, 100 néző, amatőr NB I-es női kosárlabda-mérkőzés, v.: Szalai Zs., Földesi Á.

SZoESE: CZINDER 17/3, Gusztafik 14, SZABÓ-HAKLITS 18/9, FEIGL 11, Uszkai 7. Csere: Simon C. -, Tóth T. -, Simon L. -, Hajdinák -. Edző: Kozma Tamás.

Nagykanizsa, legjobb dobók: Kardos 14, Fuisz 14.

Az első negyedben fej, fej mellett haladtak a felek. Aztán a folytatásban meglépett a Kanizsa, elsősorban azért, mert a SZoESE támadójátékába rendkívül sok hiba csúszott. De a házigazda nem adta fel, fordulás után rendezte a sorait, nagy lendülettel vetette bele magát a csatába. Átvette az irányítást, fokozatosan faragta a hátrányát. Olyannyira, hogy közvetlenül a hajrában átvette az irányítást. Az ellenfél 68-67-re vezetett, amikor 15 másodperc volt hátra, és a SZoESE támadhatott. A figura végigment, ám a dobás kimaradt. A hazaiak faultoltak, a zalaiak csak egy büntetőt dobtak de, de újabb vasi támadásra már nem maradt idő. Bosszantó, fájó vereséget szenvedett a SZoESE.

Kozma Tamás: - Egylabdás meccs volt, sajnos mi kaptunk ki. Nagyon sajnáljuk a vereséget, de dolgozunk tovább, próbálunk javítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!