Sport

2017.02.24. 18:25

Arany és ezüst az U11-ben

Ajka - A Haladás VSE arany-, az Illés Akadémia pedig ezüstérmet szerzett az U11-es korosztálynak kiírt ajkai teremlabdarúgó-tornán.

Pum András

Két négyes csoportban kezdődtek a küzdelmek, a csoportmeccsek után a csoportok első két helyezettje a felsőházba jutott (az egy csoportból továbbjutók vitték magukkal az eredményt). A felsőházban tulajdonképpen a Haladás és az Illés viaskodott a bajnoki címért - a Haladásnak jött ki jobban a lépés.

Csoportmérkőzések, Haladás VSE: HVSE-Goldball 1-0, HVSE-Hévíz 2-0, HVSE-Nagykanizsa 2-0. Illés Akadémia: Illés Akadémia-Kaposvár 1-1, Illés Akadémia-Pápa 1-1, Illés Akadémia-Ajka 0-0. Felsőházi helyosztók: HVSE-Illés Akadémia 4-1, HVSE-Ajka 1-0, Illés Akadémia-Goldball 3-1.

Hancz Dominik, a gólkirály Fotó: VSE

Végeredmény: Haladás VSE (Várnai Vince, Varga Iván, Körmendy Soma, Fábián Zénó, Faludi Bendegúz, Bíró Dávid, Feigl András, Mosonyi Milán, Hancz Dominik, Bakucz Ábel, Kovács Szabolcs, Horgosi Patrik játékosok, Koman Vladimir edző), 2. Illés Akadémia (Molnár-Végh Marcell, Bolla Bálint, Baranyai Noel, Király Krisztián, Vilics Márk, Balikó Ádám, Laczó Patrik, Horváth Arnold, Horváth Barnabás játékosok, Somfalvi Péter edző), 3. Ajka, 4. Goldball.

A Haladás két különdíjat is hazahozott: Hancz Dominik lett a gólkirály, Faludi Bendegúz pedig a legjobb kapus.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!