Sport

2016.05.05. 17:18

Vasakarattal versenyeztek

Pápa, Radenci - A mozgássérült sportolókat tömörítő Vasakarat SC két versenyen is képviseltette magát.

Horváth Erika

Először a Pápai Mozgássérült Bástya Egyesület sportnapján, ahol három számban - gerelyhajításban, dartsban és tekében - öt klub 60 versenyzője indult. A Vasakarat SC sportolói hat érmet, három aranyat, két ezüstöt és egy bronzot gyűjtöttek.

Érmeseik. Darts, női: 2. Holpert Jenőné. Férfi: 2. Sali József. Teke. I. kategória, férfi: 1. Horváth Béla. II. katgeória, női: 1. Holpert Jenőné. Férfi: 1. Makrai Ferenc, 3. Sárközi Krisztián.

Balról: Holpert Jenőné, Porkoláb Miklós (guggol), Sali József, Farkas Katalin, Makrai Ferenc, Sárközi Krisztián, Horváth Béla. Fotó: Vasakarat SC

A szlovéniai Radenciben tekeversenyen vettek részt a szombathelyiek. A kilenc csapat versenyében a szlovén Muraszombat és az ausztriai Leibnitz mögött a harmadik helyet szerezte meg a Vasakarat SC Porkoláb Miklós, Horváth Béla, Makrai Ferenc és Sali József összetételű együttese. Az egyéni versenyben 36-an szerepeltek. A nőknél Holpert Jenőné a negyedik, Farkas Katalin a hetedik helyen zárt. A férfiaknál ezüst-érmet szerzett a csapat vezetője, az egyesület új elnöke, Giczy József.

A Vasakarat SC várja tagjai sorába a sportolni vágyó Vas megyei mozgássérülteket. Jelentkezni a 11-es Huszár út 40. szám alatt lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!