Sportvilág

2009.09.29. 02:23

Junior tornászsiker: Szabó Dóra nyert, Rédl Roxána második

Ohrid - Kettős szombathelyi siker született a macedóniai Bitola-kupa nemzetközi junior női tornaversenyen: Szabó Dóra nyert, Rédl Roxána második lett.

Horváth Erika

A magyar válogatott tagjaiként - két békéscsabai tornász mellett - Szabó Dóra és Rédl Roxána vettek részt Macedóniában, a varázslatos Ohridi-tó mellett hatodik alkalommal megrendezett Bitola-kupa nemzetközi juniorversenyen. 

A hat nemzet 24 versenyzőjét felvonultató viadalon remekül szerepelt a Szombathelyi Rajczy Imre Sportiskola Delfin SE két tornásza. Szabó Dóra 50,05 pontot gyűjtött a négy szeren, ezzel mindenkit maga mögé utasított. A válogatottban debütáló Rédl Roxána pedig 48,75-dal ezüstérmes lett.

Szerenkénti döntőket nem rendeztek, de az összetett verseny alapján szerenként is hirdettek eredményt. Dóra az ugrást, a felemás korlátot és a talajt is megnyerte, Roxána második lett ugráson és korláton. Elégedettek lehettek velük edzőik, Rácz Gábor és Vizer Erzsébet - utóbbi versenybíróként vett részt a versenyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!