Sportvilág

2015.07.31. 16:48

Bajban a Debrecen (is)

Debrecen - A labdarúgó Európa-liga 3. selejtezőkörének első mérkőzésén a Debrecen a norvég bajnokság listavezetőjét, a rekordbajnok Rosenborgot fogadta.

Tóth Gábor

A magyar csapat remekül futballozott az első félidőben, Balogh (32.) révén vezetésre is szert tett. Ám fordulás után már az történt a pályán, amit a Rosenborg akart – a DVSC mintha nem bírta volna a saját maga által diktált tempót. A norvégok villámgyorsan megfordították a meccset, az 52. és az 58. percben is betaláltak, majd a hajrában (89.) berúgták a hamadik góljukat is. Bódi az utolsó pillanatban (90.) szépített ugyan, de a Debrecen 3-2-re kikapott, és nehéz, szinte reménytelen helyzetből várja a csütörtöki visszavágót.

Az Európa-ligából az MTK és a Ferencváros már korábban kiesett. A Bajnokok Ligájában pedig a Videoton a hazai pályán elért 1-1-es döntetlen után játszik visszavágót a fehérorosz Boriszov vendégeként kedden.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!