Sportvilág

2016.12.04. 22:17

Stieber, Koman, Guzmics, Varga

Körkép - A másodosztályú német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga II.) 15. fordulójában a Kaiserslautern a St. Pauli otthonában játszott gólnélküli döntetlent.

Tóth Gábor

A vendégeknél ismét kezdőként lépett pályára a Sárvárról indult Stieber Zoltán, akit a 71. percben cseréltek le. A Kaiserslautern a 12. helyen áll a 18 csapatot felvonultató tabellán. A lengyel első liga (Ekstraklasa) 18. játéknapján a Wisla Krakow 3-0-ra verte a vendég Lechia Gdansk együttesét. A hazaiaktól még hiányzott a sérüléssel küszködő, ám már a visszatérés küszöbén álló volt Haladás-védő, Guzmics Richárd. A Wisla felkapaszkodott a 18 csapatos tabella 8. helyére, ami éppen felsőházi rájátszást ér.

Az osztrák első osztály (Bundesliga) 18. fordulójában a Mattersburg 2-1-re kikapott a Ried otthonában. A vendégeknél a szentpéterfai Varga Barnabás ezúttal a kezdőcsapatban kapott helyet, begyűjtött egy sárga lapot, a 84. percben cserélték le. A Mattersburg sereghajtóként, a 10. pozícióból várja a pontvadászat folytatását. A török első liga (Super Lig) 13. játéknapján az Adanaspor a Genclerbirligi együttesét fogadta, és maradt alul 2-0 arányban. A hazaiaknál a Rohonci úton nevelkedett Koman Vladimir ezúttal is végigjátszotta a meccset. Az újonc Adanaspor az utolsó, a 18. pozíciót foglalja el a tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!