A szerkesztő ajánlja

2017.05.27. 08:24

Staféta - Nika Róberttől, a Sok-Szín-Pad Társulat vezetőjétől kérdeztünk:

Hogyan készülnek megalakulásuk tízéves jubileumára?

Vadas Krisztina

BELÉPTÜNK az aktív felkészülési időszakba: gőzerővel próbálunk a jubileumi előadásunkra. A társulat tizedik születésnapját méltó módon szeretnénk megünnepelni. Igaz, eredetileg júniusban alakultunk, de dr. Németh Sándor polgármesterrel és Tóth Tamással, a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár igazgatójával úgy döntöttünk, hogy az augusztus 20-ai ünnepségen a várossal együtt örvendhetnénk.PETŐFITŐL A helység kalapácsát dolgozzuk fel - ismét.

Nika Róbert

Ez egy számunkra nagyon kedves darab, egyike volt az első előadásainknak, most pedig egy teljesen új megközelítésből ismét színre visszük. Vendégrendezőnk is van: H. Nagy Katalin, a Mesebolt Bábszínház egykori igazgatója. Annyit elárulhatok, hogy aki ismeri a művet, az is nagyon meg fog lepődni. Merőben új megközelítésből dolgozzuk fel - nagyszínpadon, táncosokkal, zenekarral. A STAFÉTÁT Molnár Sándor hobbiborásznak adta át. A kérdése: mit gondol, a korábban nem túl híres csepregi bornak javult-e a megítélése az utóbbi években?

A staféta következő vendége: Molnár Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!