Szombathely

2014.08.21. 16:50

A baloldal együtt

Szombathely - Civil támogatással közös listát állít az önkormányzati választásokra a megyeszékhelyen az MSZP, a DK, az Együtt és a Szolidaritás. Csütörtökön aláírták a megállapodást.

Ölbei Lívia

A megállapodás aláírása két hónapos egyeztetési folyamat végére tett pontot: az MSZP, a DK, az Együtt és a Szolidaritás fölsorakozott dr. Ipkovich György mögött, aki a baloldali civil összefogás polgármesterjelöltjeként indul az önkormányzati választásokon. Dr. Czeglédy Csaba, az MSZP városi elnöke elmondta: a csatlakozó pártok elképzeléseinek összehangolása nyomán megszületett a baloldali civil összefogás programja benne a fizető parkolás megszüntetésével, a kéttannyelvű óvodai oktatás újraindításával, a Szent Márton-szociális programmal , amelyet hamarosan részleteiben is megismerhetnek a szombathelyi választók.

Megállapodtak. Szuhai Viktor (DK), dr. Ipkovich György polgármesterjelölt, Koroknyai Sándor (Együtt), dr. Czeglédy Csaba, az MSZP szombathelyi szervezetének elnöke (Fotó: Vágvölgyi Bálint)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!