Szombathely

2015.05.26. 19:46

Egykori és jelenlegi iskolaigazgatók találkoztak Szombathelyen

Általános iskolások műsorával, verssel és zenei produkcióval kezdődött a nyugdíjas iskolaigazgatók találkozója az Oladi Általános Iskola, Középiskola és Szakiskola színháztermében kedden.

Médiaközpont

A megjelenteket a rendezvénynek otthont adó intézmény vezetője, Rettegi Attila köszöntötte, aki kiemelte: az idén rendhagyó módon egyszerre találkoztak a szombathelyi általános és középiskolák volt és jelenlegi igazgatói.

fotó: Médiaközpont

Dr. Puskás Tivadar polgármester köszöntőjében azt hangsúlyozta: a pedagógusok munkája meghatározó, hiszen ő biztosítják azt a szellemi útravalót, azt a hasznos tudást, ami Szombathely jövő generációjának neveléséhez elengedhetetlen.

A polgármester arra buzdította a jelen lévő pedagógusokat, hogy továbbra is segítsék a magyar oktatást, hiszen ez egyben Magyarország jövőjét is jelenti. Az egykori igazgatók kötetlen beszélgetésen adták át tapasztalataikat a ma igazgatóinak.

Címkék#Szombathely

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!