Szombathely

2015.07.07. 13:52

Együttműködnek – A hagyományosan jó szakmai kapcsolatot erősíti a NAV és a BV

Szorosabbra fűzi az együttműködést a Szombathelyi Büntetés-végrehajtási Intézet és a NAV. A hagyományosan jó szakmai kapcsolatokat mostantól egy keretmegállapodás is erősíti.

Szombathelyi Médiaközpont

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nyugat-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatósága és a Szombathelyi Büntetés-végrehajtási Intézet vezetői együttműködési megállapodást írtak alá kedden. A jó szakmai kapcsolatokat mostantól egy keretmegállapodás is erősít - mondta el Tóth Tamás Tibor, a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnoka, kiemelve, hogy például az elmúlt évben a büntetés-végrehajtás adta a NAV szakemberei számára a továbbképzésükhöz szükséges infrastruktúrát, míg ők többször segítettek a börtönben kábítószer-kereső kutyákkal a tiltott szerek felkutatásában.

Ezenfelül a jogszabályi környezet változása szükségessé teszi, hogy a különböző szabályzatok megismertetésében, és a szakmai munkához szükséges egyéb információk átadásában is együttműködjenek - húzta alá dr. Fekete Attila, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nyugat-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóság főigazgatója.

Nem csak a szakmai feladatokat látják el közösen a büntetés-végrehajtás, valamint az adó- és vámhivatal munkatársai, de közös szabadidős programokat: sport- vagy kulturális rendezvényeket is szerveznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!