Szombathely

2016.08.26. 17:55

Elvakította a nap az artistákat! – Szerencsére nem történt baleset a témaparkban

Az artisták látványos produkcióval érkeztek, ám sokukat elvakította a nap, ezért jó párszor nem tudták elkapni a repkedő buzogányokat.

Budai Dávid

Miután Kassai Lajos minden nyilát kilőtte, már alig bírtuk kivárni a három órára meghirdetett ágyékkötő-labdajátékot. Sajnos azonban műsorváltozás miatt az ágyékkötők üdítő látványáról le kellett mondanunk.

Fotó: Budai Dávid

Csalódottságunkat a Szombathely testvérvárosából, a bajorországi Kaufbeurenből érkező Artistica Anam Cara artistái próbálták elfeledtetni. Ami azt illeti, sikerült is. A formáció lényege, hogy emberpiramisokat húznak fel saját magukat használva építőelemként, aztán csak úgy mellékesen buzogányokat dobálnak egymásnak.

A nézőtér-tájolást azonban alighanem megemlegeti az artista grupp, mivel mindig akadt olyan buzogányos, aki a napba nézett. Az elvakított artisták aztán, fájdalom, de sorra ejtették el buzogányaikat. A nézők persze egyből tudták miről van szó, ezért a biztató taps soha nem maradt el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!