Szombathely

2015.11.16. 10:56

Hollywood Classics-hangversenyen járt a Bennfentes stábja

A Bennfentes stábjának tagjai valódi filmcsillagként vonultak egészen a Bartók Terem bejáratáig. Csodálatos érzés volt a megvilágított téren olyan fogadtatásban részesülni, amilyen csak a legnagyobb sztároknak jár!

Kovács Ágnes

A vörös szőnyegen

Elegancia – A nagy sikerű filmzenei koncerten megszólaltak a legszebb mozizenék. Fellépett Pál Dénes és Korponay Zsófi. Szilvágyi Attila és Szabó Mónika a korábbi siker miatt már harmadszor váltott jegyet a zenés estére.

Nagy filmrajongó

Mozi – Dr. Perger Gyula toronyi plébános, püspöki referens rajong a filmekért. Nagy kedvencei az olasz rendezők, és persze hozzá Morricone hibátlan melódiái. Ezen az estén Ennio mestertől nem hallhattunk semmit, de volt helyette James Bond és az elmaradhatatlan Star Wars azonnal felismerhető zenéje.

Szőkék előnyben

Dívák – Egyszerű szabású fekete koktélruhát viselt mindkét énekesnő. Gáspár Eszter Esto és Danics Dóra ezúttal vendégként érkezett a rendezvényre. Tavaly mindketten nagyot énekeltek, azt mondták, kíváncsian várják az idei fellépők produkcióját. Ez a rendezvény szerintük is eseményszámba megy Szombathelyen, vétek volna hát kihagyni. A két csinos énekest sokan megállították, ők pedig örültek a rajongók kedvességének.

Volt egyszer, hol nem volt

Precizitás – Nem kérdés, hogy a háromestés produkció sikeréért egy összehangolt stáb felelt. Nyilván fontos, hogy a legjobbat nyújtsák a közönségnek. Garancia volt erre a szakértelem. Mindazok, akik egy hosszú hétvégén át gondoskodtak arról, hogy a legjobbat adják az mozizenék szerelmeseinek. A Bartók Teremben óriási volt a hangulat. A kivetítőn megelevenedő hősök története és a kifogástalan zenei produkció egy ismeretlen világba vitte az egész közönséget.  Kiss Barna, a zenekar igazgatója Kovács Jánossal, a hangosításért felelős cég ügyvezető igazgatójával.

Tűzijátékos, elegáns és szép este

Lelkesedés – A koncertre érkező közönség tagjai egytől egyig arról beszéltek, hogy ez az egyetlen olyan rendezvény, amely megidézi a letűnt korok eleganciáját. Többen elmondták, kicsit úgy érezték magukat, mintha bálba mennének. A vörös szőnyegen lépdelve az embernek a tartása is megváltozik. Némethné Szalai Lívia fodrász ilyenkor a fellépők viseletét és frizuráját is figyeli. Férjével, Németh Tamással gyakran járnak színházba, hangversenyre.

Ez nem is egy jaguár

Extra – A hangversenyre érkező vendégek közül sokan fotózkodtak a hófehér autó előtt, amely jelképezte a luxust és a csillogást. Abért Eszter és Vörös Laura nagyon szereti a filmeket, egyik kedvencük a Szép remények Gwyneth Paltrow-val a főszerepben, és a nagysikerű Dirty Dancing az utánozhatatlan Patrick Swayze-vel.

A legjobb táncosok is eljöttek

Ritmus – Ha jó zene szól, önkéntelenül dobolunk a karfán, jár a lábunk. Egy komolyzenei koncerten nem igazán illik így kifejezni a lelkesedésünket, a Hollywood Classics-hangversenyen azonban még ez is megengedett volt. Rimányi Judit, Kiss László és Kiss Nóra imádják a jó filmzenét. Ezen az estén várták Az éhezők viadala, a Tisztességtelen ajánlat és a Ponyvaregény jól ismert slágereit.

A színpadon a legjobbat kell adni

Smink – A Bennfentes bejutott Korponay Zsófi öltözőjébe. Az énekesnő gyönyörű ruhában, csinos frizurával éppen sminkjét igazítgatta Szász Alexandrával. A Hanging tree és a Son of a preacher man dallal és más nótákkal a közönség szívébe lopta magát. Aki látni akarja Zsófit, a József Attila Színházban, az Angyalföldi ballada egyik szerepében megnézheti.

Anya-lánya este

Elegancia – A bejáratnál rengeteg vendéget megfotózott a Bennfentes stábja. Mindenki csinos volt és elfogódott. Egy ilyen este nem mindennapi esemény a városban. Vörös szőnyeg, tűzijáték és hangosan szól a zene. Érkezésünkkor épp John Williams egy fantasztikus szerzeménye hangzott fel. Hosszuné Szántó Anita kis fekete ruhájában visszafogottan elegánsan érkezett a koncertre, ahová nagylánya, Anna kísérte el.

A legfényesebb este

Fényfestő – A Hollywood Classics-koncert egyik legszebb pillanata mindig az a néhány perc, amíg az égbe szöknek a színes fénycsóvák. Farkas Mihály a kezdés előtti percekben is kollégáival egyeztetett telefonon, hogy minden rendben történjen a vendégek nagy örömére.

Törött üvegcserepeken

Szépség – Vörös szőnyegen lépkedni nem akárhogy kell! Erre ez estére mindenki ünneplőbe öltöztette a lelkét. A legtöbben fekete estélyit öltöttek, hozzá stólát, könnyű felöltőt választottak. Bánki Viktória elegáns fehér szőrme bolerót húzott a koktélruha fölé. Párja, Drescher Gábor sportosan elegáns öltönyben kísérte őt.

Rázva kérik, nem keverve

Lazítás – Ilyenkor kinyit az alkalmi bár is a hangversenyterem előtti térben. Ki másról is lenne elnevezve, mint a leghíresebb és legsármosabb titkos ügynökről, James Bondról. Hosszú poharakba töltötték a jótékony nedűt, egy szem koktélcseresznye is járt hozzá, jólesett hát a szünetben kortyolni egyet. A bárpult előtt találkoztunk Németh Júliával és Harmat Martinával, akik kiváló öltetnek tartják ezt a megoldást, akár máskor is kóstolnának koncert közben.

Amikor a munka szenvedéllyé válik

Pillanat – Lászlóné Dérfai Andrea Kiss-Vincze Eszterrel egyeztet. A kezdés előtti percekben mindent ellenőrizni kell. Bárki kérdezhet, tudni szeretne valamit a műsorról, az esten játszott művek sorrendjéről, a fellépőkről. Gyakran kérdeznek a bejáratnál még ezt-azt. Andi készséggel segít eligazodni a vendégeknek. A Hollywood Classics-koncert mindig nagy élmény. A plakátok, a tűzijáték az utcán megszólaló zene mind különlegessé teszik az estét.

Tetőtől talpig

Nagyvonalú – A vörös szőnyegen legtöbb hölgy fekete magas sarkú cipellőkben lépkedett. Csillogó és díszes lábbelit választottak az egyszerű szabású ruhákhoz. Feltűnően csinos volt Standi Diána és Szanati Lilla, akik szeretik a filmzenéket, és úgy tartják, az ilyen jó hangulatú rendezvényeket kár volna kihagyni.

Jó társaságban, barátok közt

Elegancia – A Bennfentes stábja baráti társaságokat is megörökített. Legutóbb a hálivúdi koncert gyermekeknek szóló rendezvényén találkoztunk Baumgartner Zoltánnal és Vízi Eszterrel, akik akkor is barátaikkal, Kremser Csabával és Kremser Anitával érkeztek a hangversenyre. Szeretik a jó filmeket, kíváncsiak voltak az idei repertoárra is.

Nem lehet kihagyni

Előadás – Hamisítatlan barátnős este volt ez a koncert Surányi Lászlóné, Szakály Gyuláné és Koppány Károlyné számára. Annyira jól érezték magukat azon a hangversenyen, amelyen Radics Gigi volt a sztárvendég, hogy már akkor elhatározták, mindig eljönnek a sorozat következő koncertjére. Megtartották a szavukat, és egyáltalán nem bánták meg.

Címkék#Bennfentes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!