Szombathely

2016.08.29. 15:52

Ízek és melódiák - A Magyar-Izraeli Baráti Társaság vacsoraestje

Szombathely - Régi hagyományt éleszt újjá a szombathelyi Magyar-Izraeli Baráti Társaság: izraeli vacsoraestet szervez - koncerttel.

Ölbei Lívia

A szombathelyi Magyar Izraeli Baráti Társaság izraeli vacsoraestet szervez, ezúttal a város szívében, a Berzsenyi téren található Dóm étteremben szeptember 11-én 18 órától. A kétféle menüt kínáló vacsoraesten műsort adnak az Országos Rabbiképző - Zsidó Egyetem kántorai és énekesei. Népszerű slágerek, operett számok, héber melódiák hangzanak el Nógrádi Gergely, Zucker Immánuel, Székelyhidi Hajnal és Neumark Zoltán előadásában. Nógrádi Gergely a budai Frankel Zsinagóga kántora, a budapesti Zsidó Egyetem doktorandusza, az idén májusban Floridában megkapta a „Zsidó Pavarotti"-kitüntetést. Zucker Immánuel a rabbiképző zsinagógájának kántora, többfelé föllépett Brooklyntól Bécsig. Székelyhidi Hajnal a Zeneakadémián szerzett operaénekesi és művésztanári diplomát, énekel operát és musicalt. Neumark Zoltán nemzetközileg elismert zongoraművész-korrepetitor. A vacsoraestről bővebb információkkal Grünwald Zsolt szolgál (30/309-2211). Jelentkezési határidő: szeptember 8-a.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!