Szombathely

2015.10.09. 15:23

Látott már ilyen különös bogárhátút? Szombathely lakói igen

Ha valaki sűrűn jár a megyeszékhely egyik belvárosi utcájában, a Szily János nevűben, rábukkanhat egy igen érdekesen kidekorált kocsira.

 

Láthatóan női tulajdonosa(i) van(nnak) annak a fehér bogárhátúnak, amely legalább másfél hónapja áll a történelmi épületekkel teli utcában. A hölgytulajdonos ezúttal nem használtautó-hirdetési, üres szólam csupán, hanem a rózsaszínre fújt abroncsok, a hasonlóan dekorált matricák és patchwork technikával kiszínezett csomagtartó-kilincs árulkodnak róla. A tulaj láthatóan szereti a matricákat is, az egyiken például ez áll: „Levegőt? Csak lufiba”, ami a benzinkutasok szokásos kérdésére adhat rögtön írásos választ.

A Szily utcán járókelők mindenesetre jól szórakoznak, mindig van egy-két vicces megjegyzés vagy érdeklődő tekintet. Olvasóinkat arra kérnénk, hogy ha ismerik a tulajdonost vagy a kocsi történetét, jelezzék nekünk a [email protected] címen – kíváncsiak lennénk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!