Szombathely

2016.04.27. 07:10

Transformers és Guinness-rekord

Vas Népe-rendezvény - Megérkezett Szombathelyre a Richter Flórián Cirkusz. A Transformers a porondon című produkció egészen elképesztő élményt ígér.

Budai Dávid

Ha azt gondolta, hogy a cirkuszművészetben már nem lehet újat mutatni, akkor ma meg fog lepődni. Megérkezett Szombathelyre a Richter Flórián Cirkusz vadonatúj műsora. Ugyan a többgenerációs cirkuszdinasztia neve már önmagában biztosíték a színvonalas produkcióra, igazán akkor válik érdekessé a dolog, ha tudjuk, hogy az országos turné a Transformers a porondon címet viseli. Nehéz elképzelni, de egy három és fél tonna súlyú, négyméteres transformer is a fellépők között van.

A négyméteres transformer is a fellépők között van (Fotó: PLT)

Persze aki inkább nosztalgiázni szeretne, annak sem kell csalódnia. Köztudott, hogy minden valamire való cirkuszban előbb-utóbb kilőnek egy ágyúból egy embert. Ma sem lesz ez másként. Mivel az izgalmak és a veszély kéz a kézben járnak, minél veszélyesebb egy produkció, annál izgalmasabb is. Képzeljen el három motorost, akik egy acélgömbben centiméterekkel suhannak el egymás mellett, és amikor már azt hiszi, nem lehet tovább fokozni az izgalmakat, valami egészen hihetetlen dolog történik. Elöljáróban legyen elég annyi, hogy a mutatványt a Guiness-rekordok könyvében is megtalálja.

A szombathelyi premier ma 18 órakor lesz a Sportligetben. Ha lemaradna az előadásról, csütörtökön és pénteken 18 órakor, szombaton 15 és 18 órakor; vasárnap pedig 11 és 15 órakor még bepótolhatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!