Vasi foci

2014.09.07. 13:30

Hazai pályán ismét győzött a Sárvár FC

Sárvár - Második hazai meccsén a negyedik fordulóban megszerezte második győzelmét az újonc Sárvár NB III-as labdarúgócsapata.

Tóth Gábor

Sárvár FC–Balatonfüredi FC 1-0 (0-0)

Sárvár, 200 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Mód I.

Sárvár: OSVALD MÁRKÓ – CSÁKVÁRI, KOVÁCS Zs., HORVÁTH A., AMBRUS – TANCSICS – MAVOLO (Klauzer, 62.), DALLOS (Pupp, 93.), MÁTHÉ, KORONCZAI (Devecsery, 87.) – OSVALD MÁRIÓ. Edző: Takács Gábor.

Gólszerző: Osvald Márió (60.), Kiállítva: Tancsics (83.).

Osvald Márió gólja három pontot ért a sárváriaknak. Fotó: Sárvár FC

A két hasonló erőt képviselő, szervezett gárda kiegyenlített meccset vívott. Ugyan a hazaiak futballoztak támadóbb szellemben, de a vendégek jól védekeztek, remekül szűrték meg a sárvári rohamokat. A játék képe addig nem változott, amíg a Sárvár egy mintaszerű támadás végén a második félidő közepén megszerezte a vezetést Osvald révén. A folytatásban a vendégek is próbáltak támadni – kevés sikerrel. A hajrá mégis izgalmasra sikeredett, mert a játékvezető – erősen túlzott szigorral – egy taktikai fault után kiállította a Tancsicsot a hazaiaktól. De a sárvári gárda jól védekezett az utolsó percekben, így az eredmény már nem változott.

Takács Gábor: – Tipikus egygólos mérkőzésen megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot.

További eredmények: Újbuda–BKV Előre 4-0, III. Kerület–Nagyatád 3-1, Dorog–Diósd 2-0, Tatabánya–Győri ETO II. 1-7, Csepel–Budaörs 1-2, Tököl– Veszprém 2-1, Rákosmente–Mosonmagyaróvár 2-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!