Vasi foci

2015.05.15. 13:13

Győzelemmel zárna a Viktória

Szombathely - A női labdarúgó NB I. alsóházi rájátszásának utolsó, 6. fordulójában vasárnap 15 órakor a Viktória-Trend Optika FC az Újpestet fogadja.

Pum András

A rájátszásban ötödik helyen végzett szombathelyi csapat számára nincs tétje a találkozónak, pályaelőnnyel várja a rájátszást követő, 5–6. helyért vívandó, két győzelemig tartó találkozót. Az ellenfél csak a hétvégi forduló után derül ki. Amennyiben a 6. Femina szombaton legyőzi a Szegedet, ő találkozik a vasi gárdával. Ha kikap, és a jelenleg hetedik Újpest vasárnap megveri a Viktóriát, a lila-fehér gárda meccsel a szombathelyi együttessel.

– Bízom abban, hogy a motivációval nem lesz gond, a lányok rendesen dolgoztak az edzéseken, ez mindenképpen biztató a bajnoki előtt – mondta Bánfalvi Attila, a Viktória edzője. – Minden mérkőzésen nyerni akarunk, így természetesen az Újpest ellen is a három pontért lépük pályára. Vörös Viktória és Marsai Nikoletta sérült.

Összeállítás: Dömsödi – Kun, Ferencsik, Manhart, Magyar – Balogh, Harsányi, Magyarics – Szakonyi, Siklér, Csidei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!