Vasi foci

2015.07.16. 10:18

Véget ért a 22. Rotto Kupa kispályás torna - Az öregfiúk és az old boys mezőnye zárt

Szalafő – Befejeződött a 22. Rotto Kupa nemzetközi kispályás labdarúgótorna – a három nap alatt összesen 63 csapat lépett pályára.

Tóth Gábor

A Szalafő Sportjáért Egyesület hagyományos, nagy népszerűségnek örvendő tornája az idén is három napot ölelt fel. Az első két játéknapon a férfiak nyílt mezőnye meccselt, az elmúlt szombaton pedig az öregfiúk (+35) és az old boys (+44) korosztály játszott.

A rendvény főszervezője, Törő Miklós (középen) adja át a gólkirálynak járó különdíjat Németh Tamásnak. Balról Lugosi Arnold polgármester, a túloldalon pedig a főszponzor, Balázs Géza. Fotó: ifj. Bali László

– Természetesen elégedett vagyok, a 22. tornánk is rendben lezajlott – fogalmazott a főszervező, Törő Miklós. – A férfiak még nagy melegben játszottak, az öregfiúk és az old boys viszont kellemesebb időben léphetett pályára. A rutinosabb generáció is minőségi meccseket produkált, a hangulat pedig hagyományosan remek volt. A csapatok 80-90 százaléka már most jelezte, hogy jövőre is visszatér, sokan már a szállásukat is lefoglalták – talán ez is azt jelzi, hogy Szalafő tökéletes házigazdája a Rotto Kupának. A tervek szerint jövőre is július első két hétvégéjén rendezzük meg. Rengeteg támogatója van a rendezvényünknek, és tulajdonképpen az egész falu összefogása, munkája kell ahhoz, hogy minden vendégünk, minden csapatunk elégedetten távozzon. Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, aki csak egy kicsit is segített!

22. Rotto Kupa, végeredmény, öregfiúk (+35): 1. Hálás Tehén (Rédics), 2. Szilaj FC (Sopron), 3. Nádasd öregfiúk, FC Sördögök Budapest. Gólkirály: Németh Tamás (Sördögök). Legjobb kapus: Kerese Róbert (Hálás Tehén). Legjobb játékos: Nagy Róbert (Szilaj FC). Legharcosabb csapat (In-Kal díj): Csákánydoroszló Old boys (+44): 1. Csöngető FC (Veszprém), 2. Luce Innocente (Szombathely), 3. All Stars Szentgotthárd. Gólkirály: Kasza Viktor (Csöngető). Legjobb kapus: Háklár Ferenc (All Stars). Legjobb játékos: Wágner Zsolt (Luce Innocente). Legharcosabb csapat (In-Kal díj): Phoenix Old Boys Budapest.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!