Vasi foci

2014.11.21. 16:34

A bajnok a Viktória vendége

Szombathely – A bajnoki címvédő és Magyar Kupa-győztes, listavezető MTK-t fogadja vasárnap 13 órakor a női labdarúgó NB I. 10. fordulójában a Viktória-Trend Optika FC.

Pum András

Az MTK a bajnokság toronymagas esélyese, ennek megfelelően i teljesít. Mind a kilenc bajnokiját megnyerte, 30 gólt rúgott és mindössze kettőt kapott. A legutóbbi fordulóban a legnagyobb riválisát, az FTC-t verte 3-1-re. A Viktória – immáron az új trénerrel – 5-1-re győzött a Femina ellen, de a vasi csapatnál pontosan tudják: az MTK teljesen más „kávéház”. A szeptember 6-ai bajnokin a Hungária körúton 3-0-ra nyertek Pádárék a vasiak ellen, a Magyar Kupában pedig 2-0-ra diadalmaskodtak a kék-fehérek. 

– Miután ezen a meccsen nincs veszítenivalónk, így különösebb elvárásunk sincs a bajnok ellen – mondta Bánfalvi Attila, a Viktória vezetőedzője. – Ha csak annyi nem, hogy győzni akarunk. Tisztában vagyunk az MTK erejével, de nem nagyon foglalkoztunk vele, rendesen felkészültünk a meccsre, a saját játékunkat akarjuk játszani. Vörös Viktória sérült.

Összeállítás: Földes – Kun, Ferencsik, Manhart, Harsányi – Szakonyi, Marsai, Magyarics, Dénes – Magyar, Széles.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!