Vasi foci

2015.08.21. 12:15

A Femina vendége lesz vasárnap a Viktória FC

Szombathely – A női labdarúgó NB I. második fordulójában vasárnap 18 órai kezdettel a Viktória-Trend Optika FC a Femina vendége lesz.

Pum András

Mindkét csapat kiadós vereséggel kezdte a bajnokságot. A Femina az Astra otthonában kapott ki 8-1-re, míg a Viktóriát a Király Sportlétesítményben verte 6-2-re az MTK. A legutóbbi bajnokságban az 5–6. helyért vívott mérkőzésen a vasiak odahaza 7-4-re, Budapesten 6-1-re győzték le a Feminát.

– A Femina kerete alaposan átalakult a nyáron, sokan érkeztek, sokan távoztak, még nem állt össze a csapat – ezért is szaladhattak súlyos vereségbe a rajton – vélekedett Bánfalvi Attila, a Viktória edzője. – Biztos vagyok abban, hogy hozzánk hasonlóan a fővárosiak is úgy tekintenek erre a meccsre, mint amit mindenképpen meg kell nyerni. Győzni megyünk Budapestre. Ferencsik Evelin még mindig sérült, Kun Barbara beteg, Vörös Viktória szeptemberben kezdheti el az edzéseket. Összeállítás: Bíró – Szakonyi, Kun, Balogh, Magyar – Harsányi, Csidei, Magyarics, Manhart – Rózsa, Siklér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!