Vasi foci

2013.11.03. 16:20

A Körmend kikapott, a Haladás II. döntetlent játszott a labdarúgó NB III-ban

Budapest, Szombathely - A labdarúgó NB III. Bakony-csoportjának hétvégi fordulójában a foghíjas körmendi csapat simán kikapott Csepelen. A Haladás II. idehaza értékes döntetlent ért el a Budaörs ellen.

Pum András

CsepelKörmend 4-0 (2-0)

Budapest, 200 néző, vezette: Varga.

Körmend: SÁSDI – Makai, Csenterics, Varga, Takács M. – Kajtár, Balikó, Németh, SZALAI – SIPOS, Takács Á. Edző: Ifj. Molnár Károly.

A minden csapatrészében jobb csepeliek teljesen megérdemelt győzelmet arattak a sérülések, betegségek és eltiltások miatt megtizedelt, így mindössze 13 játékossal érkező körmendiek ellen. A vasiak becsülettel helytálltak, de meg kellett hajolniuk a nagyobb tudás előtt. Gólszerzők: Juhász 2, Szluka, Szemán.

Ifj. Molnár Károly: – A mérkőzés előtt bíztunk benne, hogy ma az „Édes Élet" lesz műsoron, de sajnos a kezdősípszó után a „Való Világot" vetítették.

Szombathelyi Haladás II.Budaörs 0-0

Szombathely, Király Sportlétesítmény, 50 néző, vezette: Mód.

Haladás II.: Megyeri – ANGYAL, HEGEDŰS, JAGODICS B., MILKÓ – JANCSÓ, Halmai (Füredi) Tóth M. – Hoós, Rácz (Tihanyi), Medgyes. Edző: Tóth László.

Az első félidő küzdelmes, kiegyenlített játékot hozott, valamivel a szombathelyiek veszélyeztettek többet. A budaörsiek már a 29. percben tíz főre fogyatkoztak, hiszen Márton Dávid megkapta második sárga lapját, a játékvezető kiállította a vendégek futballistáját. Szünet után eleredt az eső, így a második félidőben nem volt egyszerű dolguk a játékosoknak. A szombathelyiek sokkal többet kezdeményeztek a több, volt NB I-es játékost – Bárányos Zsoltot, Jovánczai Zoltánt, Lászka Balázst, Tüske Rolandot – felvonultató vendégek ellen. A vasiak rengeteg helyzetet kihagytak, a jobbnál jobb lehetőségeket is elpuskázták. A legnagyobbat öt perccel a lefújás előtt, amikor Medgyes öt méterről a jobb kapufa mellé helyezett. Kiállítva: Márton (Budaörs) a 29. percben.

Tóth László: – Nagyon magas, az NB III-as színvonalat bőven meghaladó teljesítményt nyújtott a két együttes. A rutin a fiatal lendülettel találkozott. A rengeteg kihagyott helyzet miatt nagyon csalódott vagyok, ugyanakkor hosszú távon a játékunk mindenképpen örömre adhat okot.

További eredmények: Nagyatád–Diósd 0-0, Veszprém–Mosonmagyaróvár 2-1, Balatonfüred–Újbuda 3-2, BKV Előre–Csákvár 2-4, Győri ETO II.–Tököl 3-1, Andráshida–Dorog 2-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!