Vasi foci

2014.09.23. 17:35

Megye II. A Sárvári-csoportban az éllovas Pecöl ismét gólgazdag mérkőzésen van túl

A megyei II. osztály Sárvári-csoportjának 6. fordulójában az újonc Püspökmolnári megszerezte első pontjait a bajnokságban.

Kelemen Attila

Kenyeri–Ölbő 5-1 (1-1)

Kenyeri, 100 néző, vezette: Kondor Tamás.

Gól: Horváth Bálint (42.), Kóbor Gergő (57., 80.), Csiszár Zoltán (66.), Pungor István (81.), illetve Szele Zoltán (33.).

Kenyeri: Lakos – SZABÓ, CSÁSZÁR, Csiszár (Koronczai), Varga (Pungor) – Németh A., SZÁNTÓ, Horváth (Szalai), KÓBOR (Nemes) – Németh M. (Szár), GÁBOR. Játékos-edző: Pungor István.

Ölbő: Szentgyörgyvári – Nardai, Tóth Attila, Sipos (Tóth Alex), Szele Z. – Varga, Horváth, Elekes, Koksa (Puskás) – Szele G. (Kovács), Balázs. Játékos-edző: Lakner Péter.

Az első félidőben gyengén kezdett a hazai csapat, az Ölbő veszélyesebben játszott. Ennek ellenére 1-1-gyel fordultak a csapatok. A második játékrészben minden poszton feljavult a Kenyeri, szinte egy kapuzott a hazai csapat. Tökéletesen irányította Pungor István csapata a játékot, és még ilyen arányban is megérdemelten gyűjtötte be a három pontot.

Püspökmolnári–Szergény 2-1 (1-0)

Püspökmolnári, 50 néző, vezette: Zsirai József.

Gól: Horváth Szabolcs (19.), Sziffer Krisztián (85.), illetve Márkus Ferenc (87.).

Püspökmolnári: Tóth – Kiss G. (Berger), VARGA M., Amatics, Horváth Szabolcs I.- Sziffer I., HORVÁTH SZABOLCS II., SIMON, Varga Á. (Sziffer K.) – ORSZÁG (Kiss Z.), MIHÁLYDEÁKPÁL (Guzmics). Játékos-edző: Sziffer István.

Szergény: PAPP – PIRI, Márkus, Verasztó, Böcskör – Mező, Mórocz, Kalmár, Szalay (Németh) – Vajda, Jakab. Edző: Buzás Imre, Szép Tamás.

Nagyon sportszerű, korrekt játékvezetés mellett megérdemelt hazai siker született. A jól focizó hazai csapat sorra alakította ki a helyzeteket, ám mind kimaradt, ami csaknem meg is bosszulta magát. A hazaiak győzelme végül akár nagyobb arányú is lehetett volna.

Mersevát–Pecöl 4-6 (2-4)

Mersevát, 40 néző, vezette: Kedves Rudolf.

Gól: Pethő Roland (28.), Horváth András (35.), Csite Dániel (53.), Nagy Barnabás (55.), illetve Szemes Dávid (7.), Nagy István (23., 37., 93.), Kovács Zoltán (26.), Szemes Ernő (65.).

Mersevát: Tóth – GYÖRVÁRI, Kövi, PETHŐ (Czigler), CSITE – Gáncs (Dénes), Molnár, NAGY B., HORVÁTH (Fűzfa) – Kocsis (Orbán), Nagy T. (Nagy Sz.). Edző: Nagy Csaba.

Pecöl: Takács – Szemes Z., Horváth B., Varga, Iszak (Horváth D.) – Pálfi, CZIBÓK, Horváth Á. (Nagy Sz.), KOVÁCS – NAGY I., Szemes D. (Szemes E.). Edző: Radolics Norbert. Tudósított: Nagy István.

A mérkőzés kezdetére a játékosok jól bemelegítettek, de a játékvezető nem a pályára, hanem az öltözőbe küldte őket, mert az időjárás közbeszólt. Fél órával később kezdődött a mérkőzés, a vendégek 25 perc alatt már három góllal vezettek, a hazaiak szépítettek, majd mindkét oldalon született még 1-1 gól. A második félidőben 2 gólos hátrányt sikerült ledolgozniuk a hazaiaknak. Volt lehetőség a vezetés megszerzésére is, de az kimaradt. A másik oldalon a Pecöl viszont betalált. A hazaiak mindent egy lapra téve támadtak, de nem sikerült az egyenlítés, és a hosszabbítás utolsó percében tovább növelte előnyét a Pecöl. Gólokban gazdag mérkőzésen a hazai csapat nagyot küzdött, a vendégek pedig igazolták a táblázaton elfoglalt helyezésüket.

Sitke–Simaság 2-2 (0-1)

Sitke, 60 néző, vezette: Bagoly Gábor.

Gól: Gondos Dániel (47.), Döbröntei István (55.), illetve Reseterics Krisztián (13.), Szabó Sándor (94.).

Sitke: VICZMÁNDI – Pencz (Molnár), Toldi, Magyar (Pénzes), Papp – GLAVÁNOVICS, Gondos (Horváth), Németh (Patyi), DÖBRÖNTEI – Kelemen, Szalai. Edző: Németh Attila.

Simaság: MAYER – VARGA D., SZABÓ, PUSKÁS, NÉMETH L. – MÉSZÁROS (KOVÁCS), NÉMETH I., VARGA B., HORVÁTH (KÓNYA) – VARGA P., RESETERICS. Játékos-edző: Szabó Sándor.

A mérkőzésen jól kezdett a vendég együttes, vezetéshez jutottak, mi több, sorra alakították ki a helyzeteiket, ám így is csak egygólos előnnyel várhatták a második félidőt. A szünet után feljavult a Sitke, és fordítani tudott. A mérkőzés hajrájában újra kellett vonalazni a pályát, ami megzavarta a vendégeket. Ám így is ki tudtak egyenlíteni a véghajrában.

Jákfa–Gérce-Vásárosmiske 1-2 (0-1)

Jákfa, 50 néző, vezette: Vincze Gyula.

Gól: Szabó Dániel (87.), illetve Mórocz Ádám (20.), Sali Gábor (63.).

Jákfa: Kulcsár – Böröndy T., Tamás, Szabó, Gyürü (Nagy) – Vörös, Fehér, Rövid (Joó), Böröndy M. – Biró, Szabó A. Edző: Horváth István.

Gérce-Vásárosmiske: KOMÁROMI Z. – TÓTH, NÉMETH, Farkas, Horváth – MAJOR (Hompok), SALI G., Kovács, MÓROCZ – SALI Z., Bagoly (Komáromi A.). Edző: Haraszti István.

A mérkőzés kezdetére ismételten eleredt az eső, és felázott talajon kellett játszaniuk a csapatoknak. A gércei csapat szerezte meg a vezetést, a hazaiak csak kapufáig jutottak. A második félidőben a jákfaiak hajtottak az egyenlítésért, viszont ismét a vendégek szereztek gólt. Az utolsó percben sikerült szépíteni, azonban az egyenlítés elmaradt.

Nem csak egymással, de az elemekkel és a mély talajjal is meg kellett küzdeniük a játékosoknak Csényén. Fotó: Szendi Péter

Csénye–Rábahídvég 7-2 (5-0)

Csénye, 20 néző, vezette: Samu Csaba.

Gól: Rába László (öngól) (2.), Pendli Patrik (16.), Boros Milán (23.), Soós Roland (26., 35.), Birkás György (77., 84.), illetve Vass Péter (50.), Pintér Patrik (79.).

Csénye: SIMON – SZABÓ (DÉNES), VAJDA, SOÓS, BIRKÁS – PENDLI P., BOROS (BARKOVICS), GÉCZI, PANKACZI (MARTON) – PENDLI R., VASS. Edző: Pankaczi Zoltán.

Rábahídvég: Góger (Maraffai) – Németh, Pap, NAGY, Smolczer – Pintér, Borsos (Vass), Boda, Rába – Boda, Horváth (Rózsás). Edző: Horváth Ernő.

A hazai csapat nagyon egyben volt az első játékrészben, mikor is lényegében eldöntötték a mérkőzést: 5 gólos előnyt szereztek. A második játékrészre ugyan feljavult a Rábahídvég, ám ez késő volt. A játékvezetés korrekt volt.

Szeleste-Pósfa–Ikervár 2-0 (2-0)

Szeleste, 100 néző, vezette: Tuczai Miklós.

Gól: Rozmán Károly (7.), Péntek Attila (37.).

Kiállítva: Papp Barnabás (8.).

Szeleste-Pósfa: SIMON – MERSICH, NÉMETH, TRITTREMMEL, BURKON – ROZMÁN (BARBALICS BENCE), HORVÁTH, SZELE, BARBALICS BÁLINT – PÉNTEK (SZÁR), SÉFER. Szakosztályvezető: Rozmán Róbert.

Ikervár: Biró – Horváth (Kovács), Naszádos, Papp, Fülöp (Nedeczky) – Vincze, Tóth, Németh, Toldi – Baumgartner, Pap. Játékos-edző: Schimmer Zoltán.

A hazai alakulat végig mezőnyfölényben játszott, ami nem is csoda, hiszen nagyon jól felkészültek a mérkőzésre. A Szeleste maximálisan kiszolgálta a kilátogató nézőket, és megérdemelten gyűjtötte be a három pontot.

A forduló válogatottja: Simon Krisztián (Szeleste-Pósfa) – Szabó Sándor (Simaság), Pethő Roland (Mersevát), Soós Roland (Csénye), Birkás György (Csénye) – Horváth Szabolcs II. (Püspökmolnári), Döbröntei István (Sitke), Kóbor Gergő (Kenyeri), Sali Gábor (Gérce-Vásárosmiske) – Nagy István (Pecöl), Péntek Attila (Szeleste-Pósfa).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!