Vasi foci

2015.07.31. 13:12

NB III.: a Tatabánya ellen kezdett a Sárvár FC

Sárvár - A 2015/2016-os NB III-as labdarúgó-bajnokság szezonnyitóján a Sárvár hazai pályán játszott döntetlent a Tatabányával – a vendégek az utolsó percekben két gólt rúgva egyenlítettek.

Tóth Gábor

Sárvár FC–Tatabánya FC 3-3 (0-1)

Sárvár, 300 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Görög.

Sárvár: Osvald – Potyi, Subicz, Horváth A., Ambrus – Tancsics, RAJOS – Sipos (Ódor, 67.), KLAUZER (Rózsa, 75.), Tóth L. (KORONCZAI, 45.) – KOCSIS. Edző: Takács Gábor.

Gól: Klauzer (57.), Subicz (60.), Koronczai (80.), ill. Tóth Z. (30.), Móri (88.), Kocsis (90.).

 

A Sárvár egyből támadólag lépett fel, de csak meddő mezőnyfölényt tudott kialakítani, helyzetig nehezen jutott el. Aztán teljesen váratlanul, egy jól eltalált távoli lövéssel a Tatabánya szerzett vezetést. Fordulás után rohamozott tovább a vendéglátó, és ekkor már helyzetekben sem volt hiány. Jöttek a gólok is, a 80. percben már 3-1 volt az eredmény – ami igen hízelgő volt vendégekre nézve. Nagyon úgy tűnt, hogy biztos győzelemmel rajtol a Sárvár – ám a 80. és a 90. percben is betalált a Tatabánya. De még nem volt vége a meccsnek: a 93. percben Koronczai ziccerénél nagyot védett a vendégkapus. A helyzetek, a játék képe alapján gólokkal kellett volna nyernie a Sárvárnak, ehelyett be kell érnie egy ponttal.

Takács Gábor: – Az első félidőt átaludtuk, de az ellenfél a semmiből szerzett gólt. A második játékrészben már remekül futballoztunk, fordítottunk, közel voltunk a győzelemhez – ám az utolsó két perc rövidzárlatáért nagy árat fizettünk.

További eredmények: III. Kerület–Csepel 0-0, Győri ETO II.–Csorna 3-0, Puskás Akadémia II.–Mosonmagyaróvár, BKV Előre–Diósd, FTC II.–Andráshida, Videoton II.–Dorog, Érd–MTK II.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!