Vasi foci

2015.02.28. 20:14

NB III.: hazai pályán kapott ki a Sárvár

Sárvár – Vereséggel kezdte az NB III-as labdarúgó-bajnokság tavaszi rajtját a Sárvár, a vendég Győr II.-től szenvedett el bosszantó vereséget.

Tóth Gábor

Sárvár FC-Győri ETO FC II. 0-2 (0-0)

Sárvár, 200 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Lapath.

Sárvár: Osvald – POTYI (Csákvári, 69.), HORVÁTH A., Rajos, Ambrus – Tancsics, Devecsery (Mavolo, 77.) – Kocsis, Máthé, Ódor (Tóth L., 66.) – Koronczai. Edző: Takács Gábor, Németh József.

Gól: Németh M. (72.), Mayer (86.).

Szervezett, motivált játékkal fogadta esélyesebb, a tabella második fokán álló ellenfelét a Sárvár. Az első félidőben mezőnyben gyűrték egymást a felek, igazán nagy helyzetet csak a kontrára berendezkedő házigazda tudott kialakítani – ám Ódor ziccerben hibázott.

A kiugró, helyzetbe kerülő Koronczait pedig a 16-os vonalán hátulról buktatták, de a játékvezető se szabadrúgást, se 11-est nem ítélt, így a lap is elmaradt. Fordulás után sem bírtak egymással a csapatok – a Sárvár mindhárom cseréjét kényszerűségből, sérülés miatt hajtotta végre. A találkozó a hajrában dőlt el, amikor a jó erőt képviselő Győr egy szabadrúgás, majd egy szöglet után is a kapuba talált.

Takács Gábor: - Bosszantó vereséget szenvedtünk, a játék képe alapján a döntetlenre minimum rászolgáltunk volna. Ugyanakkor jó meccset játszottunk egy erős Győrrel, ami biztató a jövőre nézve.

További eredmények: Tököl-BKV 0-2, Budaörs-Diósd 5-2, Mosonmagyaróvár-Balatonfüred 1-2, Dorog-Nagyatád 2-1, III. Kerület-Újbuda 1-1, Rákosmente-Tatabánya vasárnap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!