Vasi foci

2015.05.30. 19:31

Szépen búcsúzott közönségétől a Sárvár FC

Sárvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság utolsó előtti, 29. fordulójában magabiztosan győzte le a Sárvár az amúgy jó erőt képviselő vendég BKV-t.

Tóth Gábor

Sárvár FC–BKV Előre 3-0 (1-0).

Sárvár, 200 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Görög.

Sárvár: Osvald – Potyi, RÓZSA, HORVÁTH A., Pupp (Szabó P., 65.) – Tancsics (Devecsery, 61.), RAJOS – Mavolo (Kocsis, 76.), MÁTHÉ, Ambrus – TÓTH L. Edző: Takács Gábor.

Gól: Tóth L. (43.), Rajos (75.), Kocsis (90.).

Horváth András remekül játszott, csapata vezére volt. Fotó: Sárvár FC

Nehezen lendült játékba a házigazda, úgy 15 perc elteltével vette fel a ritmust. Mezőnyben gyötörték egymást a felek, a kapuk nem forogtak veszélyben. Ám a félidő lefújása előtt váratlanul megszerezte a vezetést a Sárvár – gólra váltva szinte első helyzetét. Fordulás után egy pontosabb, gyorsabb, agresszívabb házigazda lépett pályára. Jött is a második hazai gól, szép támadás végén a kilépő Rajos maradt higgadt a kapussal szemben. A folytatásban nagyon kinyílt a BKV, így kedvére kontrázhatott a Sárvár. Sorjáztak a hazai helyzetek, de a legnagyobb lehetőségek is kimaradtak. Végül az utolsó pillanatban megszületett a harmadik a hazai gól is. A Sárvár remek játékkal, gólerős focival rukkolt elő utolsó hazai meccsén.

Takács Gábor: – Ilyen arányban is megérdemelten nyertünk, sőt, az eredmény hízelgő a vendégekre nézve. Örülök, hogy szépen búcsúztunk a szurkolóinktól. Még van egy meccsünk, szeretnénk feljebb lépni a tabellán!

További eredmények: Tököl–Újbuda 1-2, Tatabánya–III. Kerület 1-1, Budaörs–Győr II. 4-0, Csepel–Nagyatád 0-3, Mosonmagyaróvár–Diósd 1-1, Dorog–Rákosmente 0-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!