Vasi foci

2014.12.16. 20:22

Sorsoltak a szombathelyi Szilveszter Kupán

Szombathely – Kisorsolták a 29. Szilveszter Kupa kispályás labdarúgó-torna csoportbeosztását.

Tóth Gábor

A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség és a Pannonsport Kft. tradicionális tornájára 11 öregfiúkcsapat nevezett, a nyílt felnőtt mezőny pedig 33 együttesből áll. Kedden a szervezők kisorsolták a csoportbeosztásokat.

Öregfiúk, A csoport: Falco II., Váltson Kft., Öregkupak-Kőszeg Autó Kft., Honvéd Savaria, Öregedő körmendiek. B csoport: Delphi öregfiúk, Casino Dom, Palace Póker, Lucce, Falco I., Cafe Pallet. Felnőtt nyílt, A csoport: Brasillien Fusball, MOL Körmend, Young Boys, Innowest Kft., Haladás Szurkolói Kör. B csoport: FocIszak FC, Hurkalé, Savaria Kartel, Táplán SE. C csoport: Dél-Amerika, Labdarúgó SE, Vulkano Energia, Palace Poker, Petrovics Apartmanház. D csoport: Legea, Sombathelyi Építők, Vegyes FC, Feláldozhatók. E csoport: Úgyis a talajra fogjuk, Casablanca Cafe, Ker Számadó Kft., Pannonsport, Futer Kft. G csoport: Buldózerek, Misiért, Jumbo-Intertrans Kft., Söröskupak-Kőszeg Autó Kft., Sportpresszó Vép. F csoport: Black Jack FC, Rezgőnyárfa, Balogh Állvány-Bunstift FC, Steva, Desperado Söröző.

A szervezők két csapat nevezését ma még el tudják fogadni. A két estleges új résztvevő gárda a két négyfős csoportba, a B és a D jelűbe lesz besorsolva. A pénzdíjas tornának december 27-29-én a Haladás VSE Rohonci úti munkacsarnoka (csoportmeccsek), december 30-án pedig az Arena Savaria (helyosztók) ad otthont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!