Vasi foci

2010.02.12. 09:50

Szurkolói ankétot tart a Haladás - Paternotte vasárnap érkezhet

Február 15-én, hétfőn 19 órakor a Tó-vendéglőben szurkolói ankétot tart a Szombathelyi Haladás labdarúgó-csapata. Hír a csapat házatájáról, hogy a nagy havazás ellenére nem marad el a szombati, varazsdi edzőmeccs, a francia Paternotte pedig vélhetően vasárnap érkezik.

zaol.hu

Hétfőn este hét órakor tartja szokásos, rajt előtti szurkolói ankétját a Haladás labdarúgó-csapata. Egyelőre nem tudni pontosan, kik képviselik a klubot a Tó-vendéglőben,  annyi bizonyos, hogy a klubvezetés, és a szakmai stáb részéről is lesz "delegált" a találkozón.

A játékosok közül Tóth Péter csapatkapitány mellett  pedig vélhetően valamennyi új játékostól - így Halmositól, Diouftól, Sipostól, Bogdanovicstól - kérdezhetnek majd a drukkerek.

Tóth Miklós klubmenedzser érdeklődésünkre közölte, a francia védő, Jean-Baptiste Paternotte számára vasárnap estére próbál  repülőjegyet foglalni, amennyiben ez sikerül, a hátvéddel akár hétfőn tárgyalóasztalhoz is ülhet a zöld-fehér klubvezetés. 
Tóth azt is elárulta, a hóhelyzet ellenére szombat 14 órakor a horvát Varteks Varazdin otthonában - műfüvön - lejátssza előkészületi mérkőzését a Haladás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!